Кликнете тук за да видите тарифите за реклама

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ

, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))

Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) | България | преди 2 седмици | 118

Концерт

Грандиозен концерт се състоя по случай празника на ОУ "Елисавета Багряна". Форумът на училището бе сцена на талантливи ученици, които рецитираха стихове на Елисавета Багряна, пяха песни на български и английски език, танцуваха, свириха на различни музикални инструменти и отново показаха, че българският фолклор е винаги част от нашите празници.

"За 29-ти път ОУ "Елисавета Багряна" отбелязва своята годишнина. Учебното заведение е най-младото, но с изключително успешни ученици ", заяви в приветственото си слово директорът на училището г-жа Величка Христова. Тя отбеляза постиженията на учениците през учебната година и припомни знакови събития. В прочувственото си изказване г-жа Христова поздрави учениците, учителите, родителите и гостите по случай днешния празник и не скри своята гордост и вълнение.

Събитията в празничния ден започнаха от сутринта. Учениците участваха в турнир по хандбал, танцуваха зумба, а по-късно с телата си учителите образуваха слънце, което символизираше светлината, топлината и единството в сградата на училището.

Проявите приключиха с празнично хоро, водено от ръководството и учителите в ОУ "Елисавета Багряна". На него се хванаха още учениците и присъстващите на тържеството.

Специални гости бяха музиканти от Ансамбъла за народни песни и танци - Сливен, които свириха на живо. Благодарим им сърдечно за участието и настроението, което създадоха! За нас беше истинско удоволствие присъствието им!

Честит празник на всички, които са част от ОУ "Елисавета Багряна"!

Снимки

 
225.63 ms. / 1.2 MB