Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кои са най-купуваните книги в Сиела и защо

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 години | 317

ciela

Интересните и стойностни книги са богатство, до което всеки от нас може да се докосне. Те ни обогатяват, дават ни повод за размисъл и ни карат да насочим поглед навътре към себе си. Колкото по често четем, толкова по-грамотни ще бъдем, а общите ни познания ще са разнообразни и винаги на ниво. В онлайн книжарница Сиела ще откриете всякакви видове произведения, някои от които са новоизлезли и доста обещаващи. Магазинът предлага четива за всички възрастови групи - деца, тийнейджъри и възрастни, които са разделени по жанрове.

Защо да четем книги

Когато стане дума за четене на интересни книги, повечето от нас се оправдават, че не намират достатъчно време, за да правят това. Това е напълно безсмислено оправдание, защото винаги можем да отделим по час-два на ден, които да посветим на любимия си автор или произведение. На пазара постоянно излизат нови издания със завладяващ сюжет, в който си струва да се потопим.

Четенето може единствено и само да ни обогати духовно, също както и да ни накара да погледнем на нещата от друг ъгъл. Много е важно да изберем правилния за нас жанр, който да съответства на емоционалността ни и предпочитания за сюжет. Някои читатели си падат по любовни романи, а други предпочитат да се пренесат в други светове и измерения с помощта на фентъзи книгите или хорърите.

Кои са най-купуваните в книжарница Сиела

Винаги има по няколко топ заглавия, които читателите определят като задължителни за всяка библиотека. Сред най-купуваните издания в книжарница Сиела са:

- “Властелинът на пръстените” - Толкин;

- “Дневникът на един маг” - Паулу Коелю;

- “Град на демони” - Нора Робъртс;

- “Докато Париж спеше” - Рут Дрюар;

- “Дамски гамбит” - Уолтър Тевис;

- “Топ мистериите на Вселената” - Слави Панайотов;

- “Перфектният подарък” - Карън Суон;

- "Изкупление" от Иън Макюън и др.

Можете да откриете още много други хитови произведения в категорията “топ заглавия” в книжарница Сиела. Използвайте всяка свободна минута да се насладите на вълнуващите сюжети, в които всяка една от тези книги ще Ви въвлече.