Сливен. Новини от източника. Последни новини

Как да подобрим оросяването на крайниците, съветват от Биотика

, Людмила Калъпчиева

Без източник | Общество | преди 2 години | 676

varixin

Неправилният начин на живот рано или късно води до появата на болести, което всъщност е физическото проявление на емоционалния дисбаланс и някои вредни навици. Лошото оросяване на крайниците е доста често срещан проблем, който специалистите отдават на напредналата възраст, но и не само. Дори и младите хора се оплакват от студени ръце и крака, без да има видима причина за това. Когато нарушеното кръвообращение е факт, хранителните добавки за оросяване на крайниците са едно много добро решение на проблема, а в онлайн магазин Биотика ще ги откриете и на ниски цени.

Какво води до лошото оросяване на крайниците

Много могат да са причините, довели до подобен дискомфорт. Най-честата е напредването на възрастта, но има и други фактори за липсата на топли ръце и крака. А те са:

Липса на здравословни навици;

Занижена консумация на плодове и зеленчуци;

Ниска активност в ежедневието;

Прием на малко течности;

Надномерно тегло;

Тютюнопушене;

Диабет;

Артеросклероза;

Венозна недостатъчност и др.

Причините за неефективното кръвообращение могат да бъдат много различни. Важно е да установим с точност какви са те, а след това да предприемем и правилните мерки. Приемът на натурални хранителни добавки е доста добро решение, защото се свързва с доказани здравни ползи и никакви странични ефекти. Доверете се на Biotica - здраве за всички на едно място!

Как да разрешим този проблем

Алтернативната медицина помага при редица заболявания и неприятни състояния като лошото оросяване на крайниците. Продуктите с изцяло естествени съставки действат на микрониво и освен да окажат благотворен ефект, те няма какво друго да направят. В случай че чувствате краката и ръцете си студени през повечето време, можете да промените това състояние и като заложите на здравословното и балансирано хранене, извършвате ежедневни упражнения за раздвижване, също както и да се възползвате от лечебни масажи с цел подобряването на циркулацията на кръвта.

Защо да пием хранителните добавки

Продукти като Диабексин и Вариксин от Биотика са добро решение на проблема с лошото оросяване на крайниците. Те са ново поколение адюванти и са изцяло на натурална основа, което ги прави подходящи за повечето групи хора. Съдържат различни по вид екстракти и обещават бързи и трайни резултати.

Приемът на хранителни добавки е не просто препоръчителен, а и задължителен в наши дни. Колкото по-скоро осъзнаем това, толкова по-бързо ще подобрим здравето си. Направете го с Биотика и се насладете на ефекта от природните продукти.