Сливен. Новини от източника. Последни новини

Токчета или равни подметки – какви обувки ще носим през този сезон

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 години | 695

Токчета или равни подметки – какви обувки ще носим през този сезон

Колкото и да го отричаме, всеки знае, че обувките са най-голямата слабост за жените и един чифт повече никога не е излишен. С промяната на сезоните се извършват и промени в модните тенденции – дизайнерите са се погрижили да започнем лятото с нови стилни модели, с които не само да глезим себе си, а и да изглеждаме безупречно и да събираме всички погледи навсякъде, където се появим. Днес ме подбрали за вас моделите, които ще бъдат най-хитови през това лято. След обстоен преглед на всички дизайнерски колекции синтезирахме най-доброто, което трябва да присъства в колекцията на всяка дама, определяща себе си за модна икона. Ако това определение важи и за вас, продължавайте да четете!

Обувките на ток – класика или отживелица?

Едни от най-женствените и харесвани обувки в дамската на мода са обувките на ток. Невероятно е как една малка подробност в облеклото на нашето ходило може тотално да промени нашето излъчване и да ни направи да изглеждаме по-привлекателни, по-секси, с повече самочувствие, по-добре. Има толкова много различни обувки на ток, че независимо от личните ви предпочитания, със сигурност съществува чифт, който напълно да удовлетвори стила и нуждите ви. Високите токчета винаги са придавали една изящност на цялата стойка, а и няколкото допълнителни сантиметра, които прибавят към ръста са чудесен бонус. Модните тенденции обаче периодично се сменят и този сезон друг вид обувка ще бъде на върха на колекциите – обувките с нисък ток. Те успяват да запазят всичко нежно и сексапилно от високите си събратя, но в същото време са идеално решение за момичетата, които не се чувстват уверени да вървят на високи обувки и това ги спира да подчертават женствеността си. Освен елегантни и подходящи за официални събития, ниските токове в същото време крият и една загадъчна небрежност, която позволява да ги носим и в ежедневието си без да претрупваме визията си. Изобщо моделът е толкова гъвкав и широкоприложим, че почти няма повод и събитие, на които да не можете да отидете с подобен чифт.

Какво ново при високите обувки?

Ако все пак сте почитатели на високите обувки, не се отчайвайте – имаме нещо и за вас! Сандалите на платформи отново се завръщат на модната сцена и този път с тенденцията да се задържат дълго на нея. Това е още една алтернатива на високите токчета, която запазва допълнителните няколко сантиметра към ръста, но в същото време предоставя сигурността и комфорта на равните обувки. Материите при сандалите са естествени и напомнят на връзката ни с природата, което добавя романтичен бохо вайб на цялостната визия.

В случай, че предпочитате да сте здраво стъпили на земята, нека тенденциите не ви плашат – равните обувки също ще се предлагат навсякъде и това лято – можете да разгледате изобилие от удобни сандали на obuvki.bg. За да сте буквално в крак с модните тенденции, изберете обувки с атрактивни детайли като пайети, метални елементи, панделки или бродерия.

Новостите при цветовете също заслужават внимание – най-актуални за сезона ще бъдат пастелните бонбонени цветове като розово, синьо, жълто и зелено. Обмислете и покупката на чифт в земни тонове, тъй като и те ще бъдат изключително модерни – бежово, оранжево или маслено зелено ще владеят обувната индустрия през цялото лято.

Новите колекции при обувките определено предлагат за всекиго по нещо и няма да останете разочаровани. Независимо дали сте почитатели на платформите или токчетата, или предпочитате комфорта и сигурността на равните подметки, с нашите предложения без съмнение ще откриете нов чифт, в който да се влюбите!