Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заслужава ли си да теглите бързи кредити онлайн?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 години | 660

Заслужава ли си да теглите бързи кредити онлайн?

Бързите кредити онлайн са изключително популярни и търсени от българското население. Една от причините те да са така известни е възможността хората да кандидатстват онлайн от собствения си компютър, лаптоп, защо не и телефон. Този кредит носи на хората спокойствие и сигурност, че ще излязат от тежкото финансово състояние, в което се намират. Защото липсата на средства може да бъде изключително стресиращо и натоварващо и не всеки може да разчита на заем от приятел или да натоварва своите роднини. За това най-добре да вземе нещата в свои ръце, да изберем подходящ кредит и да го връщаме отговорно. И много често това е бърз кредит, който се получава сравнително лесно.

Кой и как може да кандидатства за бързи кредити онлайн

Всяка кредитна компания в България си има свои изисквания за отпускане на кредит, но определено те се препокриват в повечето от случаите. Най-важното е кредитоискателите да се пълнолетни и да притежават валидна лична карта. На българския кредитен пазар съществуват и фирми, които предлагат този вид заем на студенти, хора с лошо кредитно положение, пенсионери и други.

Процедурата по кандидатстване е много опростена. Както казахме, това са бързи кредити онлайн, може да кандидатствате, от където пожелаете 24/7. Най-важното е да подберете най-подходящата за вас компания. В сайта на компанията на видимо място се намира опцията за кандидатстване, която ви отвежда до кратък формуляр, който трябва да попълните. Той се състои от въпроси свързани с личните ви данни. Компанията прави кратка проверка, която е в диапазон от 5-10 мин. И след това получавате отговор дали сте одобрен, като следва да получите СМС или имейл. След подписването на договора вие ще усвоите парите си по няколко удобни начина: в офис на компанията, в едно от бюрата на EasyPay, с банков превод.

Одобрение и усвояване на бърз кредит онлайн

Одобрението за бърз кредит онлайн може се случи за минути, както и получаването на парите. Формуляра за кандидатстване е елементарен и лесен за разбиране и попълване. Отнема до 30 минути да разберете дали сте одобрен, а в рамките на деня вече ще разполагате със заявената сума. Ако сравним, как се случват нещата в сравнение с другите заеми ще придобием по-добра представа за процедурата при получаване на бързи кредити онлайн. Ако сте се насочили към класически потребителски кредит трябва да отидете до офис на банка, да чакате реда си на опашката от хора, докато за бързи кредити онлайн всичко се случва веднага онлайн. Банковото кандидатстване е съпроводено с изискването на много информация и документи. Договорите им са обемни, пълни с редица клаузи, информация за плаваща лихва, редица наказателни санкции при неспазване на договора.

Докато при бърз кредит онлайн кандидатстването трае няколко минути, плащанията са на месечни вноски с фиксирана лихва, без скрити такси.

Параметри на бързите кредити

Както стана ясно процедурата за заявка на бързи кредити онлайн е наистина бърза с получаване на сумите почти веднага, не е необходимо доказване на доходи, не се изисква обезпечение или поръчител, без съпътстваща тромава дълга процедура. Всяка кредитна организация има свои изисквания, но като цяло всичко по този кредита се осъществява бързо и лесно.

Логично е, при по-големи отпуснатите суми, лихвите и месечните вноски да са по-високи. Но при по-кратък срок на погасяване вноските ще са по-високи, но оскъпяването ще е по-малко и също така разходите за лихви. Срока на погасяване се регламентира още в момента на кандидатстване. Включва броя на месеците, през които ще се погасяват вноските, датата на плащанията е деня за получаване на заплатата. Това е отлична опция за клиентите, това им дава възможност да не се стресират и да са сигурни, че дълга им ще се изплати навреме.

Хубаво е да сте подготвени навреме. Изберете желаната сума, срок на връщане за да може предварително в системата да видите месечни вноски, оскъпяване и т.н.

Каква сума можем да изтеглим с бързи кредити онлайн

Отделните компании оферират различен праг на минимални и максимални суми. Нормално е суми от порядъка на 300-400 лева да са със срок на връщане от 30 дни или за период от 1 до 6 месеца. Заем от 1000 до 10000 лева се погасяват на месечна основа за срок до 2-3 години или понякога до 5 години. Ако искате да теглите по-големи суми е по добре да се насочите към потребителски кредит.

Заключение

Бързи кредити онлайн са идеалната възможност за всеки от нас. Колкото и да не ни се иска идва момент, когато почти всеки от нас посяга към кредит. А този заем е един от най-добрите и подходящи за всеки намиращ се в труден момент. Има много компании, от които може да изберете, но най-важното е да изберете компанията, която предлага условия, които ви устройват. Бъдете отговорни връщайте кредита си на време. Бъдете и смели, възползвайте се от бързите кредити и няма да сгрешите.