Сливен. Новини от източника. Последни новини

5 предимства на онлайн поръчката за превод и легализация

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 години | 982

5 предимства на онлайн поръчката за превод и легализация

Към момента в България има хиляди онлайн магазини за всякакви продукти – от козметика, през дрехи, до инструменти. Но знаете ли, че все повече и повече услуги също се предлагат онлайн?

Такава услуга са например преводите и легализацията на документи.

Хората все по-често търсят решения за техните проблеми и нужди в онлайн пространството, още повече с появата на пандемията. Преводите винаги са били част от него, а с инструменти като Google Translate освен да намерите най-близкия офис на агенция до вас, можете да преведете бързо и безплатно всяко съобщение от чуждестранен приятел. Но какво става, когато не просто искате да разберете текста на някоя песен, а ви трябва превод на документи за представяне пред работодател, институция или при пътуване?

Тук идва на помощ услугата онлайн поръчка за превод от надеждна и професионална преводаческа агенция.

Ето и някои от основните предимства на онлайн поръчката за превод и/или легализация:

1. Вие избирате сами!

Избирайки онлайн поръчката за превод, вие можете да потърсите онлайн информация за агенциите, които предоставят тази услуга – цени, сертификати, езикови комбинации, специализации на преводачите и др.

По този начин можете да сравните и да изберете, докато седите на дивана, най-подходящата за вас агенция за преводи. Тя трябва да има ясни и прозрачни цени в сайта си, като по този начин се гарантира, че няма да гадаете колко ще трябва да платите накрая.

Още по-добре би било да има калкулатор за онлайн поръчка, който ще ви позволи да изберете точните критерии за вашия превод – срок, език, начин на получаване и др., и по този начин ще знаете колко точно струва услугата.

2. Спестявате време

Получаването на превод дори на документ от една страничка в повечето случаи включва множество стъпки, като: намиране на агенция в близост до дома или работата ви, намиране на място за паркиране, оставяне на документа за превод, разговори по телефон когато преводът е готов, отиване отново до агенцията за взимане на превода…

Нямате ли какво по-добро да правите с ценното си време?

Онлайн поръчката за превод може да се подаде за броени минути, където и да се намирате, без да се налага да чакате в офис или дори на студа пред офиса. Просто изберете езиковата комбинация, вида на документа, броя страници и начина на получаване – нещо, което можете да направите дори в трамвая по пътя за работа (от вашия телефон) или докато пиете кафето си през уикенда.

3. Лесна комуникация

Като всеки зает човек, бързата и ефективна комуникация вероятно е важна за вас. При онлайн поръчка за превод от надеждна агенция, вие ще получите консултация по най-удобния за вас начин – по телефон, имейл или чат.

А подаването на информацията онлайн ви спестява ненужни дълги обяснения и ви осигурява възможността за най-добрия за вас избор.

Добрите агенции знаят, че е важно клиентът да бъде информиран, така че освен детайлна информация на сайта им, ще ви предложат и безплатна актуална консултация за всеки ваш документ!

4. Не обикаляте по офиси и институции

Знаете ли, че за легализацията на голяма част от българските ви документи всъщност трябва да пътувате до София?

Независимо дали ще ги подадете в агенция в Сливен или ще се опитате да ги легализирате сами, документите трябва да стигнат до институциите в София за поставянето на Апостил.

Агенция, ситуирана извън столицата, ще ги изпрати с куриер до града и ще ви таксува за това и за прехвърлянето на документите от една институция в друга.

А пък на вас легализацията ще ви отнеме минимум три-четири работни дни в обикаляне – един за подаването в съответната институция, един за взимането на документа и намирането на заклет преводач, изчакване на готовия превод, предаване в КО и … получаване на готовия документ със заверка на превода.

И това без да броим чакането по опашките.

Услугата за онлайн поръчка за превод и легализация ще ви спести всичкото това лутане! А и ще ви спести средства – след подаването на поръчката можете да изпратите документите с куриер, като агенцията ще поеме всички последващи стъпки, без да ви таксува допълнително за това над обявените цени.

5. Качествени преводи в срок!

Но какво е най-важното за вас, когато имате нужда от превод и/или легализация на документите ви? Трябва ли ви преводът след 20 дни, когато сте изпуснали крайния срок? Или пък с грешки, които да ви попречат да си свършите работата?

Документите трябва да бъдат качествено и навреме преведени, за да бъдат приети от фирмата или институцията, пред която ще ги представяте.

Ние от Агенция за преводи Арте.Док гарантираме качествени онлайн преводи, при винаги спазен срок и с гарантирана сигурност на личната ви информация!

Нашата система за Онлайн поръчки позволява да подадете документите си за превод в 3 лесни бързи стъпки, по всяко време, от всяка точка на света, и през всеки тип устройство – компютър, таблет и дори вашия мобилен телефон.

Чрез калкулаторът ни можете да изчислите сами колко ще ви струва преводът, избирайки срока за изпълнение, езиковата комбинация и вида на документа. Така още преди да поръчате услугата ще знаете колко точно ще ви струва.

Предоставяме безплатна консултация за всеки ваш документ за превод или легализация по телефон, имейл или на чата в сайта ни.

Снимка: artedoc.com