Сливен. Новини от източника. Последни новини

Платформата eToro обявява залагания за Cardano и Tron

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 години | 995

eToro

Компанията eToro започна да предлага услуги за залози за Cardano и Tron и разкри плановете си да разшири тази услуга за няколко други цифрови валути.

Като залагат своите цифрови активи чрез eToro, потребителите на социалната платформа за търговия могат да печелят награди, които ще се изплащат автоматично на месечна база. Използването на тази възможност ще им позволи да залагат тези активи в сигурна среда и да допринасят за процесите на валидиране на различни блокчейн мрежи.

Въпреки че пазарите на цифрови валути могат да бъдат силно волатилни, залагането дава на инвеститорите начин да генерират възвръщаемост, независимо дали цените се повишават или намаляват. Залагането на активи обаче има и своите недостатъци, например период на блокиране, през който делегираните токени не могат да бъдат продавани или използвани по друг начин в транзакции.

[Бележка на редактора: Инвестирането в крипто монети или токени е силно спекулативно и пазарът до голяма степен не е регулиран. Всеки, който обмисля това, трябва да е готов да загуби цялата си инвестиция.]

Важни съображения

Йони Асия, основател и главен изпълнителен директор на eToro, взе отношение по този въпрос в съобщение.

"Залагането е важно развитие на криптопазара, но за хората е трудно да получат достъп до ползите от него на сигурна платформа, което именно даваме възможност на нашата глобална общност от инвеститори да направи, като предлагаме тази нова услуга."

"Горди сме, че сме една от първите регулирани платформи, които предлагат услуга за залагане на залози за Cardano, и ще продължим да разширяваме услугата си за залагане през следващите месеци", добави той.

Асия уточни, че eToro "работи върху предлагането на бъдещи награди за залагане на други крипто активи, включително NEO, Tezos и EOS".

"Работим и с общността на Ethereum, за да можем да предлагаме залози върху ETH2.0, когато той премине към доказателство за залог".

Джъстин Сун, основател и главен изпълнителен директор на TRON, също хвърли известна светлина върху това съобщение.

"Развълнувани сме, че eToro избра TRON като един от първите активи, които ще се предлагат в новата им услуга за залагане", заяви той.

"Тъй като продължаваме да виждаме намаляваща възвръщаемост от традиционните услуги за CeFi, DeFi продължава да се разширява", отбеляза Сън. Още мнения за eToro можете да прочетете тук.