Сливен. Новини от източника. Последни новини

Топ 5 сайтове за футболни прогнози

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 873

Топ 5 сайтове за футболни прогнози

Всеки, който залага, се стреми да направи възможно най-много пари и използва различни стратегии за това.

Играчите, например, използват стратегии за залагане, анализират статистически данни и правят собствени прогнози.

Някои предпочитат да правят двойна проверка на предположенията си, като го сравнят с мнението на известни експерти в областта. Бивши спортисти и треньори, както и представители на медиите (журналисти или коментатори), са най-честите кандидати.

Съществуват обаче специализирани сайтове, в които можете да намерите професионални прогнози, както и препоръки, въз основа на задълбочен анализ на статистически и други данни.

5. Bettingadvice.com е уебсайт, който предоставя съвети за залагания.

Тук има информация за десетки спортове, но ние ще се съсредоточим върху футбола. Сайтът е уникален с това, че предоставя прогнози, както за добре познати лиги, така и за по-малко известни състезания.

Ще можете да намерите най-добрите залози, защото информацията се обновява в реално време.

Има прогнози за най-различни събития в мача, включително тото, точен резултат, хендикап и брой картони. В същото време се показват и коефициентите.

Анализаторите в портала правят прогнози въз основа на различни фактори. Това са последните резултати на отборите, състоянието на отделните състезатели и метеорологичните условия.

Форумът на сайта спомага за нарастването на неговата популярност. В този форум опитните залагащи споделят своите тайни, предлагат съвети и обсъждат предстоящите състезания.

Популярността му се дължи на наличието на екип от опитни анализатори с добър опит, както и на факта, че всички футболни прогнози днес се предоставят безплатно.

4. Footballtips.com е под номер четири в списъка.

Този сайт поддържа само английски език. Той предоставя както платени, така и безплатни футболни прогнози.

Коефициентите и шансовете за печалба варират, така че залагащите, които обичат да поемат рискове, както и тези, които предпочитат сигурни залози с ниски коефициенти, ще намерят нещо по вкуса си.

При подреждането на прогнозите се взема предвид сумата, която бихте спечелили, ако заложите 10 паунда на предложения резултат, ако прогнозата на системата се сбъдне.

3. Freesupertips.com

Според статистиката това е един от най-популярните сайтове за прогнози. Той се използва от 6 милиона души.

Този сайт включва също така аналитични данни и връзки към букмейкъри, които предоставят най-добрите коефициенти за определен изход.

Персоналът включва анализатори, които са специализирани в различни първенства, но изненадващо няма прогнози за Шампионската лига (най-популярният и престижен футболен турнир).

Сред спортовете, на които се обръща внимание, са баскетбол, хокей, бокс и голф. Това увеличава универсалността на сайта. Освен това всички данни се актуализират често.

2. Megafooty.com е уебсайт, посветен на футбола.

Името на сайта се разбира от само себе си, тъй като той е фокусиран единствено върху футбола. Всеки ден той предоставя безплатна информация за десетки мачове.

Експертите на сайта правят прогнози въз основа на статистически данни, динамиката на последните резултати на отборите, математически алгоритми, актуални новини за клубовете и техните рейтинги.

Този начин стана популярен за кратко време в резултат на задълбочеността, с която се анализира. Уникалната особеност на сайта е, че анализаторите дават всички свои прогнози в проценти, както за победа на един отбор, така и за общите резултати.

От полза за вас ще бъде и фактът, че ще можете да намерите не само спортни прогнози, но и най-интересните моменти от мачовете на най-добрите клубове, както и преки предавания на някои срещи.

Едно от предимствата на сайта е, че той се фокусира не само върху големите първенства, но и върху по-малките турнири, така че всеки ден има възможности за залози.

Недостатъкът е, че се предлагат само прогнози за изхода на мача (победа на единия отбор и равенство), общия брой отбелязани голове и кой ще отбележи повече голове - домакините или гостите.

1. Whoscored.com е номер едно.

С безплатно съдържание и поддръжка на седем езика, това е сайтът който ще се хареса на феновете и ще бъде полезен за залагащите. Той е посветен единствено на футбола.

Тук има богата статистическа информация за цели лиги, както и за отделни отбори и играчи.

Новинарската емисия се обновява постоянно с подробни прегледи на предстоящите мачове от най-важните национални първенства и международни турнири.

Тези прегледи включват информация за потенциални стартови състави, контузени и отстранени играчи, както и статистически данни за директни мачове и текущи тенденции.

Прогнозите се изготвят под формата на точни резултати от мачовете, които се използват за предлагане на разнообразни изгодни опции за залагане.