Сливен. Новини от източника. Последни новини

Метални врати за двор от ламели – най-модерното и стилно решение

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 1376

Метални врати за двор

Ограждането на личния парцел има не само защитна функция, но и декоративна. Нека видим защо модерните метални врати за двор са най-доброто решение. Металът е здрав и издръжлив материал, устойчив на външни фактори и огън. Вратите и оградите от него ще издържат много години, а монтажът може да се извърши напълно независимо.

Предлаганите варианти за метални огради и врати тип щори ще придадат на територията привлекателен и спретнат вид и ще са в хармония с цялостната архитектура на обекта.

Металните врати за двор са доста разпространени и популярни поради дългия им експлоатационен живот и лесната поддръжка. Те имат редица значителни предимства. Сред основните са:

• Чудесен декоративен компонент

• Благодарение на богатия избор от бои за метал, можете да придадете на дизайна напълно различни цветове и нюанси

• Издръжливост

Характеристиките на материала позволяват металната врата за двор да служи на собствениците в продължение на много години.

Отлична защитна функция

Металната врата за двор трудно се огъва, счупва или поврежда по някакъв начин, което на практика елиминира нежеланото проникване в обекта. Тя е надеждна и можете да разчитате на нея във всяка една ситуация.

Износоустойчивост

За разлика от други материали, като дървото, металът е много по-устойчив на различни видове износване. Поддръжката е лесна и всеки може да поддържа сам своите метални врати за двор, за да му служат дълги години.

Лекота на обработка

Металът е лесен за обработка, което ви позволява да придадете на структурата желаната форма.

Относителна лекота на инсталиране

За разлика от другите материали, монтажът на метална врата е много по-лесен. С определено умение е напълно възможно да го изпълните и без помощта на специалисти.

Пожарна безопасност

Металът не поддържа горене и не се запалва, така че този материал се счита за един от най-огнеупорните.

Практичност

Металните конструкции не са особено податливи на различни замърсители и се считат за немаркиращи. В допълнение, почистването на такава структура, ако е необходимо, не е толкова трудно.

Здравина

Правилното монтиране и обработка на материала ще позволи на металната дворна врата да стои много години без повреди и деформации.

Устойчивост на външни фактори

Металът има добра устойчивост на отрицателни атмосферни влияния: вятър, валежи, ултравиолетови лъчи и др.

Метални врати за двор тип щори

Този вид получава името си поради приликата си с щорите на прозорците. При тях имаме фиксирани метални ленти - ламели.

Основните им предимства са:

• стабилност

• видимостта от обекта е по-добра, отколкото отвън

• качество и практичност

• леко тегло

• основа по избор

• повишена якост и твърдост

• простота на монтажа

• устойчивост на високи температури, негоримост, незапалимост

Конструкциите на ogradnipana.bg се произвеждат по иновативна технология, която значително подобрява производителността и естетиката на материала, той е по-здрав и по-надежден от много аналози, въпреки лекото си тегло.

Ламелите са с максимална устойчивост на механични натоварвания и неблагоприятните въздействия на атмосферните фактори. Благодарение на специалната извита форма, външната страна пази от любопитни погледи, докато вътрешната е видима за всичко, което се случва отвън.

Още едно голямо предимство на дворните врати от метални ламели е универсалността и многофункционалността им. Те могат да се използват както в частно строителство, така и за търговски обекти и обществени места.