Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен с 5 номинации в Годишните награди на Министерството на туризма

, Връзки с обществеността (Община Сливен)

Излъчване: Община Сливен | Сливен | преди около 1 година | 553

Nagrady

За поредна година Община Сливен участва в Годишните награди на Министерството на туризма. Участието във форума дава възможност за реклама пред широка публика и повишаване интереса към дестинацията.

В тазгодишните награди Сливен има 5 номинации в различни категории. В категория Туристическа атракция/обект номинацията на Сливен е за Крепост Туида, обектът е включен в още две категории Иновации и в избора за най-голямата награда Изборът на българите. За община Сливен като дестинация може да се гласува в две отделни категории Туристическа дестинация и Туристическа община.

От 28 ноември 2022 г., 12.30 часа, стартира електронното гласуване за седмите Годишни награди в туризма – 2022. Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 10-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

За номинациите на Община Сливен може да гласувате до 23:59 часа на 5 декември 2022 г., на www.tourismawards.bg. Сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Линковете за гласуване в отделните категории, са както следва:

https://www.tourismawards.bg/attraction-22/ - Туристическа атракция/обект

https://www.tourismawards.bg/destination-22/ - Туристическа дестинация

https://www.tourismawards.bg/innovation-22/ - Иновация

https://www.tourismawards.bg/municipality-22/ - Туристическа община

https://www.tourismawards.bg/bg-choice-22/ - Изборът на българите

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 13 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза и грамота.