Сливен. Новини от източника. Последни новини

Колко чифта дамски пижами трябва да притежава една жена?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 614

Дамска пижама

Колко нa брой дамски пижами са необходими на една жена? Това е интересен въпрос, който буди много теми за разсъждение. Ще се постараем да намерим отговорите на тези и още някои въпроси.

Няма точен брой на дамски пижами, които трябва да притежаваме. Има едно нещо, което е сигурно – всяка дама трябва да носи пижама. Препоръчително е жените да имат различни дамски пижами за подходящия сезон, разбира се. Преди да помислите над този въпрос е важно да пресметнете колко общо време прекарвате в любимата си пижама.

Начинът ви на живот и личните ви вкусови предпочитания могат да определят от колко пижами се нуждаете. Един от въпросите, на които трябва да отговорите, за да определите колко пижами трябва да притежавате, е колко време прекарвате у дома и дали работите от вкъщи. Бихте ли използвали пижамата си вкъщи през деня?

Ако работите от вкъщи, както наложи пандемията от коронавирус, тогава може дори да сте в състояние да прекарате целия ден в пижамата си, като се излежавате от сутрин до вечер. При този случай, задължително ще ви се наложи да имате няколко различни дамски пижами.

Ако сте от другата страна и всяка сутрин ви се налага да ходите до офиса или да прекарвате времето си на работното си място, то тогава трябва да имате минимум по два чифта за всеки сезон.

Има и трети вариант – ако сте пътуващ човек и не се задържате много вкъщи, тогава трябва да знаете, че броят на пижамите, които трябва да имате, значително се увеличава.

Изводът би могъл да бъде само един – при всички случаи в гардероба ви трябва да присъства колекция от дамски пижами. Хубавата новина е, че на bulbel.bg можете да се сдобиете с каквато пижама пожелаете, за какъвто повод ви се наложи! Моделите варират от изчистени и семпли - до сексапилни и такива с изключително красив дизайн, които са подходящи за всеки вкус.