Сливен. Новини от източника. Последни новини

Климатици Carrier - енергийна ефективност, производителност, гаранция и инсталация

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 585

Климатици Carrier

Търсите информация за климатици Carrier? В тази статия ще разгледаме разходите за енергийна ефективност, производителност, гаранция и инсталация. Carrier Global Corporation е американска мултинационална корпорация за домакински уреди със седалище в Палм Бийч Гардънс, Флорида. Има много неща, които трябва да имате предвид при избора на климатик. За да вземете информирано решение, използвайте информацията в тази статия. След това пазарувайте за идеалния климатик за вашия дом.

Енергийна ефективност

Ако търсите енергийно ефективен климатик, Carrier предлага някои впечатляващи иновации. Те са HVAC компания №1 за 2022 г. и се основават на един век опит в предоставянето на надеждни решения за отопление и охлаждане. В допълнение към контрола на температурата, тези енергийно ефективни HVAC системи могат да наблюдават качеството на въздуха в помещенията, нивата на влажност и вентилацията на дома. Можете също така да получите достъп до вашия термостат дистанционно чрез различни устройства. Термостатите Carrier Infinity ви позволяват да регулирате температурите в до осем зони във вашия дом. Независимо дали избирате между еднозоново устройство или цяла къща, климатиците Carrier са енергийно ефективни.

За да спестите пари и да получите максимален комфорт, климатиците Carrier са енергийно ефективни. Можете да избирате между няколко модела, които имат различни характеристики. Можете да изберете модел, който отговаря на вашия бюджет и нужди. Можете да намерите климатик със SEER рейтинг до 16 и да се чувствате комфортно. Освен това те работят невероятно тихо. Ако се притеснявате от шума, климатиците Carrier са проектирани да минимизират този шум.

Производителност

Performance 16 от Carrier е високоефективен, енергийно ефективен климатик, предназначен за собственици на жилища, които искат просто, ефективно охлаждане на достъпна цена. Докато повечето климатици се поддават на стихиите, този е в състояние да издържи на времето и неговите компоненти със своя защитен пакет WeatherArmor(tm). Тази система включва издръжлива конструкция от ламарина, предпазител на намотката с жалузи и прахова боя на външното покритие.

Тази HVAC система се предлага с едностепенен компресор, който работи на 100 процента от капацитета. Тази система предлага тиха работа. Корпусът от поцинкована стомана го прави издръжлив. Освен това има 10 години гаранция на частите. Performance 16 също е много тих, а Comfort 24ABC6 идва с високоефективен компресор за максимален комфорт. Този климатик е идеален за домове, които изпитват екстремни горещини и влажност.

Гаранция

Ако обмисляте нов климатик за вашия дом, гаранцията за климатик Carrier може да ви осигури спокойствие. Тази универсална гаранция покрива всички ремонти, части и труд. При закупуване трябва да регистрирате уреда своевременно, да прочетете гаранцията и да следвате основните указания за грижа и поддръжка. За да разширите гаранционното си покритие, можете да закупите разширена гаранция за части и труд.

Разходи за монтаж

Когато инсталирате нова климатична система във вашия дом, най-добре е да изберете правилния модел за вашия бюджет и вашия дом. Има три различни серии климатици от Carrier, вариращи от най-скъпата серия Infinity до бюджетната серия Comfort. Независимо кой модел изберете, Carrier стои зад своите продукти, така че можете да се доверите, че ще работи според обещанията. Разходите за монтаж на климатици Carrier могат да варират в зависимост от местоположението и размера.

Разходите за монтаж на климатици Carrier варират, в зависимост от размера на вашия дом и трудността на монтажа. Разходите включват труд, материали, маржове на печалба и местни данъци. Имайте предвид, че действителната цена ще зависи от размера и сложността на вашия дом и може да се свържете с дилър на Carrier, за да получите подробна оферта.

Надеждност

Проучването на Consumer Reports за климатици класира Trane и Carrier на върха на списъка за надеждност. Всъщност в класацията за надеждност на марката Trane е оценен с пет от пет за удовлетвореност на собственика и прогнозирана надеждност. Въпреки че Carrier е оценен четири от пет за надеждност, той спечели добри оценки и от потребителите. Но рейтингът за надеждност на климатик Carrier може да не бъде отразен от общия резултат за надеждност на Consumer Reports.

Един от най-важните фактори за надеждността на климатика е гаранцията на производителя. Например, най-добрият климатик Infinity 26 24VNA6 на Carrier се предлага с десетгодишна гаранция за смяна на компресора. Въпреки това, за да отговарят на условията за тази гаранция, клиентите трябва да регистрират новия си климатик в рамките на 90 дни след монтажа. След изтичане на гаранционния период клиентът вече няма да бъде покрит от гаранцията на производителя.