Сливен. Новини от източника. Последни новини

Топ слот игри на winbet.bg

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 704

Топ слот игри на winbet.bg

Впечатляващо разнообразие от слот игри откриваме в платформата на WINBET - водещият игрален сайт у нас. В следващите редове ще обърнем внимание на някои от ротативките, спечелили доверието на потребителите и които можем да определим като “топ заглавия”. Тези слотове са неслучано популярни сред играчите, а ето и кои са въпросните предложения:

20 Super Hot на Amusnet Interactive

Плодовата ротативка с 20 линии 20 Super Hot е една от най-популярните казино игри на българския разработчик Amusnet Interactive. Както се досещате, повечето символи тук са плодчета, а линиите за игра са фиксирани и не могат да бъдат регулирани от играчите. Звездата играе ролята на скатер, а седмѝцата изпълнява функцията на уайлд и може да замени всички останали символи, но без скатера.

Shining Crown Bell Link на EGT Digital

Shining Crown версията на EGT Digital идва с технологията Bell Link, включваща специални символи-камбанки и джакпот в четири нива - Grand, Major, Minor и Mini. Първите два джакпота са прогресивни, а другите два - фиксирани. Тук короната играе роля на уайлд и се появява на рилове 2, 3 и 4, а доларчето и звездата са скатери. От редовните символи най-високо изплащат седмѝцата, динята и гроздето. В тази игра камбанките са “ключ” както към джакпотите, така и към безплатните игри.

Cyber Wolf на Endorphina

Cyber Wolf е ротативка с киберпънк тематика на разработчика Endorphina, която светкавично прави впечатление с футуристичен дизайн и красива графика. Тук лапата на кибер вълка изпълнява функциите на уайлд и може да попадне на рилове 2, 3 и 4 - както по време на основната игра, така и при безплатните врътки. В зависимост от това къде спре рилът, може да се окаже, че целият рил е изпълнен с подредени уайлдове. В същото време внимание заслужава и скатерът, изобразен като виещ под Луната вълк, който може да отключи 8 безплатни завъртания с допълнителни уайлд символи.

Начален All Inclusive Бонус на WINBET

Потребителите, които все още нямат създаден акаунт в WINBET, могат да направят това и да се възползват от стартовата оферта Начален All Inclusive Бонус. Когато предложението е активирано, играчите могат да направят три последователни депозита и да се възползват от бонусите към тях, както и от специални подаръци от страна на игралния сайт. Препоръчително е да се прочетат внимателно условията на WINBET за “превъртане” на стартовата оферта.

Бонус Календар Януари

Бонус Календар Януари е друго специално предложение, което откриваме на сайта на WINBET. Следвайки принципа “31 бонус за 31 дни”, игралният сайт позволява на всеки регистриран потребител да отвори по една от къщичките, съответстваща на датата в календара. Там играчите ги очакват приятни изненади като кеш бонуси, безплатни игри и безплатни завъртания. Трябва обаче да се има предвид, че къщичките не могат да бъдат отваряни със задна дата.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.