Сливен. Новини от източника. Последни новини

УЕБ дизайн - или визията която продава

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 438

УЕБ дизайн - или визията която продава

Когато на потребителите им бъдат дадени само 15 минути, за да проверят онлайн съдържание, 3/4 от тях биха предпочели да видят нещо красиво проектирано пред нещо семпло. Дизайнът на вашия уебсайт е важна част от вашето онлайн присъствие. За да създадете по-добър уебсайт за вашия бизнес, трябва да разберете значението на уеб дизайна. Ние в MOXX Advertising предлагаме услугата на нивото, от което се нуждаете.

Какво е Уеб дизайн

Уеб дизайнът е услугата, която е свързана със създаването на дигиталния интерфейс на уеб сайта, който ще изразява лицето на вашия бизнес пред онлайн потребителите. Чрез използването на различни програмни езици и платформи за създаване на уеб съдържание, дизайнерите осъществяват концептуалните цели на всеки бизнес, който се нуждае от уеб сайт, за да представя бизнеса си.

Уеб дизайн за нов сайт – това е услуга, която създава нов сайт от нулата. Сайтът ще бъде съобразен с вида бизнес, с предварително зададените символи и концепции от собственика на бизнеса и от неговото желание за конкретна визия.

Редизайн – това е също толкова отговорна услуга, която се занимава с обновяването на вече съществуващ уеб сайт, който не е бил достатъчно убедителен в своето представяне пред потребителите. Дизайнерът в този случай може да надгради вече съществуващата визия, или да премахне неработещите елементи, за да създаде тази интерактивна визия, която ще впечатли всеки потребител и посетител на сайта.

За онлайн магазин – това е услуга със собствена специфика, която има за цел да създаде работеща визия за онлайн магазин, който ще продава даден вид продукти. Много е важно да се разбере, че има разлика в дизайна според вида продукти, които ще се продават. При продажба на спортни стоки се търси една визия, която много ще се различава от визията на сайт продаващ електротехника. Разнообразието на продукти, също задава фини детайли в уеб дизайна, който ще работи като краен вариант.

Уникален дизайн и UI/UX, и с какво ни помага

В IT-лексиката UI и UX означават последователно: UI - потребителският интерфейс, където се създава контакта между потребителя и елементите на системата, независимо дали ще е компютър, лаптоп, телефон, таблет; UX е потребителският опит, който е насочен директно към интеракция между потребителя с бранда, услугата, продуктите, които предлага дадената компания.

Уеб дизайнът създаден според особеностите на вашия бизнес ви носи редица предимства пред конкурентите. Когато се работи с основните характеристики на бизнеса, може да се направи сайта, който позволява подобрена навигация и бързо достигане на важните аспекти от вашия бизнес, като и на бързото осъществяване на поръчка.

Също така уебдизайнът дава възможност за създаване на първична SEO оптимизация.

Една особена разновидност на уеб дизайна е UX дизайна, който има за цел да създаде среда за смислено и добро потребителско изживяване на всеки посетител в сайта, независимо дали е вътре само за информативната част на съдържанието или търси да закупи продукт. Дизайнерският състав в компанията работи, за да интегрира всички аспекти на услугата и продукта, като включва брандирането, дизайна, навигацията, функциите и използваемостта на страниците.

Видове уеб сайтове

Независимо дали сте малък или среден бизнес, стартап компания или бизнес с намерения за онлайн продажби, желаете ли дигитално присъствие, трябва да обърнете внимание на уеб дизайна. Трябва в крайна сметка да разполагате с красиво изработен уебсайт, но трябва да знаете, че има различен подход според това какъв тип фирма сте.

Нашият екип в MOXX Advertising е отличен съдружник в изработването на различни видове уебсайтове според големината на вашия бизнес или услугите, които предлагате. Ние разработваме:

- Малки фирмени сайтове – в тях са включени най-важните неща за вашия бизнес, контакти, качествен UX дизайн, лесно достигане до информацията, с която потребителите ви свързват и търсят; приятно ангажиращо съдържание и аналитични инструменти.

- Корпоративни сайтове – освен стандартните елементи типични за по-малките бизнес сайтове, в разработките за корпоративни клиенти влизат още чистата визия и представяне в корпоративния свят, за много ясно отличаване на бранда; съдържание на много високо ниво; готова версия за мобилно приложение, лесна и бърз навигация, с възможност за контакт в рамките на секунди.

- Онлайн магазини – визията на онлайн магазина върви ръка за ръка с много качественото излагане и описания на продуктите, внедряването на ефективни и сигурни приложения за пазаруване; бърза връзка със съпорт екип, лесна и бърза навигация, бърз достъп до всички продукти.

- Онлайн букинг уебсайтове – за да е успешен един уебсайт с приложения за резервации, задължителни са обработката и резервациите в реално време, наличие на различни езици за достъп до по-широк кръг клиенти, улеснено и сигурно заплащане чрез надеждни приложения, съпорт през сайта или по телефона, бърз и лесен контакт, интегрирани платформи с допълнителни екстри.

На кого да разчитаме?

Разчитайте на нас MOXX Advertising, за да създадем заедно визията, която продава. Ние сме насреща, защото носим ползите от използването на дигитална агенция в дългосрочен план: ние отделяме нашето време, за да направим вашия сайт, така че да се съсредоточите само върху вашия бизнес. Ние притежаваме опита и знанията, както и най-съвременните инструменти, за да създадем уебсайта на мечтите ви. Ние знаем как да постигнем резултатите, които очаквате. Ние създаваме уебсайт, който да се конкурира с най-добрите играчи във вашата бизнес ниша.