Сливен. Новини от източника. Последни новини

Да посрещнем гостите или къде приключва ремонта

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 385

Да посрещнем гостите или къде приключва ремонта

Когато ремонтирате дома си, е лесно да се почувствате претоварени и притеснени от неизвестното. Когато и сроковете ви притискат, особено за важно за семейството събитие, тогава може да стане още по-стресиращо. Тогава трябва да разчитате на опитни майстори, които да ви помогнат, ремонтът да свърши навреме.

За да е всичко обаче перфектно изпълнено и в посочените срокове, трябва и вие като собственици да си свършите работата в няколко стъпки.

Започнете с визия

Ако ремонтирате вече съществуващо помещение, започнете, като се огледате добре около себе си. Какво обичате в тази стая? Какви характеристики бихте искали да подобрите или премахнете? Има ли стаята индивидуалност, която искате да уловите в пространството? Ако има конкретна стая, която искате да ремонтирате, нарисувайте скица и очертайте, всичко което трябва да се промени следствие на ремонта и след това новото обзавеждане.

Има ремонти, които нарушават комфорта и те са свързани с невъзможност да изпълнявате рутинните си задължения. Със сигурност при такива ремонти не можете да посрещате гости и трябва да чакате дадената ремонтна дейност да е завършена, за да се върнете към стандартните си занимания. Затова те се правят с много добра предварителна подготовка. Ето няколко от тях.

Смяна на подови настилки

Когато разглеждате вариантите на подовата настилка в дома си, обърнете внимание на това, което ще искате да придобиете като качества и функции. Вземането на решение за подходяща подова настилка е важна част от обновяването на дома ви. По време на ремонта, в зависимост от вида настилка, може известно време да не може да ползвате тази стая.

Искате да сте сигурни, че сте взели предвид най-добрите цветови варианти, външния вид, който искате да уловите, и колко сте готови да похарчите. Преди да решите кой вариант на подова настилка е най-подходящ за вас, опитайте се да изберете такъв, който ще издържи по-дълго от останалите.

Ремонт на коридор

Коридорите в един дом са малко като коридорите в училище и колежа. Може да минавате през тях десетки пъти на ден, без да се замисляте. Въпреки това тези коридори са от решаващо значение за вашия дом. Те са пътят между всички стаи и трябва да бъдат приветливи, безопасни и привлекателни за цялото семейство. Когато обаче има ремонт на коридор, тогава може ежедневните ви свободни движение в дома ще е блокирано. Затова ремонт на коридор се прави поетапно, с много добра преценка, колко ще отнеме и какво ще се изисква по време на работата на майсторите.

Боядисване

Боядисването безспорно е приятна работа, защото крайният резултата освежава дома, оцветява го в дадено настроение. То обаче също може да затрудни ежедневните ви дейности. Според боята и обема на помещението, то може да не е функционално няколко дни, така че се преценява най-подходящото време за боядисване.

В DiasBuild споменатите ремонтни услуги са изведени до съвършенство. Нашият екип от професионалисти е на разположение за качествени ремонти в еднофамилни къщи и апартаменти.

Снимки