Сливен. Новини от източника. Последни новини

Качество и стил - винилова настилка за заведения

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 493

Качество и стил - винилова настилка за заведения

Интериорният дизайн на вашия ресторант може да го промени или разруши. Ако имате скучно, обикновено оформление, което не се вписва в разбиранията на клиентите, рискувате те да ви подминат, без дори да се спрат и да погледнат. От друга страна, добре проектираното пространство ще привлече вниманието и ще създаде трайно първо впечатление.

Естетиката играе важна роля в създаването на това първо впечатление, особено когато става въпрос за ресторанти. В Диас Флоринг, ние предлагаме да започнете с пода, да имате качество и стил, които да изведат интериора в заведението ви на друго ниво.

Винилови настилки за ресторант

Виниловата настилка е вид трайна подова настилка, изработена от модифициран поливинилхлориден (или PVC) лист. PVC листът е често използван материал за изработване на различни изделия, включително тръби, рафтове и други домакински предмети. Когато се превърне в подова настилка, листът придобива гладка, хлъзгава текстура, която е идеална за приложения на закрито. Той е идеален по-специално за ресторанти, тъй като може да издържи на тежък трафик, увеличавайки дълготрайността на настилката.

За ресторант, заведение за хранене или бар, за кръчма, за сладкарница можете да избирате от три вида винилови настилки: ролков винил, който се разстила върху пода; винилови дъски – те наподобяват класически паркети, но са направени от ПВЦ; луксозни винилови плочки, които са с размер на квадратни плочки и също могат да създадат много разнообразна атмосфера.

Винилова настилка за стилен дизайн в заведението

Когато проектирате интериора на ресторанта си, ще искате да вземете предвид настроението на пространството. Как искате да се чувствате в пространството? Какъв тип атмосфера искате да създадете? Изборът на стил на подовата настилка, който съответства на стила на интериорния дизайн, е важен за създаването на подходящо настроение в заведението ви.

За да изберете правилния тон на пода във вашия ресторант, ще трябва да прецените настроението на вашето пространство и как искате клиентите да се чувстват, когато са вътре. Определено препоръчваме работа с интериорен дизайнер, за да постигнете баланс в целия интериор, а не само да разчитате на подовата настилка. Сама по-себе си тя може да е много стилна и красива, с много добре оформена визия, но тя трябва да се съчетае цялостно с концепцията на заведението.

Изборът на подходящ винил за вашия ресторант или заведение не е толкова лесен, колкото изглежда. Важно е да прецените издръжливостта, цената и пешеходния трафик на всеки вид винил, както и външния вид на вашия интериорен дизайн и настроението, което искате да създадете в заведението си. След като сте направили това, можете да започнете търсенето на идеалната винилова настилка при нас в Диас Флооринг.

Снимки