Сливен. Новини от източника. Последни новини

Мениджърът на “Ливърпул” Юрген Клоп трябва да понесе отговорност заради грешките на Реал Мадрид

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 646

Мениджърът на “Ливърпул” Юрген Клоп трябва да понесе отговорност заради грешките на Реал Мадрид

РЕАЛ МАДРИД 1-0 ЛИВЪРПУЛ (6-2): Юрген Клоп видя отбора си да отпада от Шампионска лига от Лос Бланкос за четвърти път през последните шест сезона.

Мениджърът на “Ливърпул”, Юрген Клоп, се опита да направи чудо в Шампионска лига в Мадрид срещу най-успешния клуб в състезанието. Отборът на Карло Анчелоти се класира на четвъртфиналите, като успешно задържа Ливърпул на разстояние, преди да осигури победа с 1-0 в края на мача, благодарение на влизането на Карим Бензема.

Футболът предоставя голямо разнообразие и избор за спортни залози, но коефициентите не винаги са точни и това се отразява на пазарите за дългосрочни спортни залагания. Някои мачове са непредвидими, както този и прогнозите на пазарите за спортни залагания могат да продължат да бъдат трудни. Независимо дали става въпрос за efbet лига класиране или Шампионска лига, тази непредсказуемост и шансът аутсайдер винаги да разстрои фаворит е това, което вълнува залагащите по целия свят.

Червените бяха изправени пред почти невъзможна задача след капитулацията си през второто полувреме.

Въпреки че Клоп заслужава признание за това, че показа смелост, тактиката всъщност се оказа тяхната ахилесова пета.

Мохамед Салах отново беше твърде далеч от вратата по десния фланг. Коди Гакпо също изглеждаше изгубен, тъй като не успя да направи истински удар в атака.

Клоп очевидно знаеше, че балансът не е напълно готов, тъй като направи двойна промяна, оттегляйки Диого Жота и Дарвин Нунес.

Ако Фирмино или Елиът бяха започнали като номер 10 или в халфова линия, заедно с Милнър и Фабиньо, Ливърпул щеше да се представи много по-добре.

Решението Нунес да бъде изваден от терена, също беше много съмнително. Ливърпул загуби головата си заплаха, когато той беше отстранен. Въпреки че това далеч не беше най-добрата игра на уругваеца, той поне беше подготвен да стреля веднага - нещо, което другите не успяха да направят. Нунес отправи три удара към вратата само през първото полувреме.

Клоп се захвана с двойната смяна и Нунес изглежда е един от играчите, които мениджърът на Ливърпул винаги е готов да извади от терена по време на мачове.

Независимо дали оценявате Нунес или не, той винаги е активна заплаха за гол, която е магнит за шансове.

Неговото темпо, сила и желание, да стреля към вратата, означават, че той е играч, който си струва да остане на терена до края на мача.

Подбирането на отбор на Ливърпул без Джордан Хендерсън и Стефан Байцетич винаги е било трудно за Клоп - особено срещу Реал Мадрид - но в този случай има усещане за разочарование.

Сега Ливърпул трябва да почисти праха от себе си и да избегне контузии по време на международната пауза, преди да се подготви за битка отново срещу Манчестър Сити, когато Луис Диас може потенциално да се завърне.