Сливен. Новини от източника. Последни новини

Топ съвети за залози на футбол за начинаещи

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 396

Топ съвети за залози на футбол за начинаещи

В днешно време спортните залози предлагат различни видове залагания на множество спортни събития, а футболът е сред най-популярните. Футболът е спорт, който се играе през цялата година и по всяко време може да залагате на него. Всички онлайн лицензирани букмейкъри в България имат футболна секция. Като начинаещ, вие трябва да се подготвите, преди да започнете залози на футбол. За да печелите постоянно и да не рискувате големи загуби, трябва да имате добро разбиране на залагането. Тук ще намерите няколко съвети за повече успех при залозите на футболни отбори.

Задайте цел и футболно състезание, на което да залагате

Преди да започнете да залагате в което и да е онлайн казино, играчите се нуждаят от поставяне на цели и граници. Футболните залагания са по-доходоносни, ако харесвате този спорт. Има много събития през годината, на които да залагате, включително английската Висша лига, испанската Ла Лига, Първа лига на България и др. Не е нужно само да следите едно първенство, за да печелите от залози на него. Жизненоважно е да използвате статистика, за да правите залози. Хората, които рутинно залагат само на това кой отбор харесват, в крайна сметка губят парите си.

След това трябва да разпределите бюджета си за залагане. Това е проста, но много важна стъпка. Това включва отделяне на пари само за залагане. Не вкарвайте за залози пари, чиято загуба може да ви вкара във финансови проблеми.

Изберете правилната опция за футболни залагания

Разбирането на всички ваши опции за залагане е важно, преди да залагате на футбол. Без значение кои сайтове за футболни залагания посещавате или онлайн казина със спортни букмейкъри, вероятно ще видите едни и същи видове залози. Нека да разгледаме някои популярни:

Краен резултат – залог за победителя в мача. Това е лесен залог и много хора подкрепят просто по-силните отбори да запишат победи.

Над/под 2.5 гола – на тази опция може да залагате на отборите с класни нападатели и на резултатни първенства като Бундеслига, Ередивизи, Висша лига.

Хендикап - залогът за хендикап работи така, че дава на един отбор предимство. Ако отбор X има хендикап от -1, той трябва да победи с поне 2 гола, за да спечелите залога. Ако те запишат победа, но отбележат само един гол, вие няма да спечелите. Тук може да се подкрепят по-силни отбори като домакини срещу по-слаби съперници.

Избягвайте множествени залози

Като начинаещ, ще бъдете изкушени да играете повече мачове в един фиш, за да спечелите много. От решаващо значение е да се преборите с желанието за големи колонки и да разработите стратегия за залагане. Една от най-важните препоръки за футболни залагания е да избягвате да правите залози на повече от 4-5 селекции. Футболните прогнози са предизвикателство, още повече, ако сте начинаещ. Не е нужно да залагате незабавно на много събития и да търсите голяма печалба. Вместо това пуснете залог от един или два мача и бавно трупайте печалби. Ще придобивате увереност с всяка победа и това ще ви помогне да усъвършенствате стратегията си за залагане.

В заключение, изборът на правилния сайт за залагане гарантира добро и приятно изживяване за играчите. Много онлайн казина предлагат спортни залагания, но няма да намерите всички специални опции в тях. Затова намерете специализиран хазартен сайт във футболните залагания, където има и бетинг функции като Кеш аут, Промени залог, Бонус права колонка и т.н.

Хазартът може да доведе до зависимост - винаги се придържайте към принципите за отговорна игра.