Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кредит с лошо ЦКР - възможно е със Стиккредит.бг

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 година | 449

Кредит с лошо ЦКР - възможно е със Стиккредит.бг

Последните няколко години бяха трудни за българската икономика и за нас, гражданите. Военни конфликти, пандемии и инфлация - всичко това се отрази на нашият джоб, а сметките продължават да растат.

На много от вас най-вероятно се е случвало да пропуснат плащането на вноска по кредит и това е довело до влошаване на кредитната ви история. Сигурно знаете, че плащанията по вашите кредити се отразяват от всички финансови институции в кредитен регистър. Когато не сте редовен платец, тази информация се вижда в регистъра и най-често банките отказват кредит дори и при най-малка забава.

Но не се притеснявайте. Ако ви трябват допълнителни средства, има финансови институции, които отпускат кредит с лошо ЦКР. Дори, ако вашата кредитна история не е перфектна, фирми като СтикКредит.бг ще направят оценка на вашата кредитоспособност.

Ако имате лошо ЦКР, може да изтеглите бърз кредит онлайн - лесно и без допълнителни усложнения. Всичко става по интернет, а документите подписвате от разстояние. Няма нужда да посещавате офис и да губите време - просто посетете интернет страницата на Стиккредит.бг и кандидатствайте с само лична карта.

Стик Кредит е кредитна компанията, която е насреща винаги, когато имате спешна нужда от допълнителни средства. Компанията съществува вече десет години на пазара и се е доказала като надеждна финансова институция, която предлага на своите клиенти лесни и бързи решения.

Най-хубавото е, че плащате само за времето, в което сте използвали парите. Ако имате възможност да погасите кредита си предсрочно, сумата, която дължите ще бъде преизчислена и вие ще платите по-малко - без допълнителни такси за предсрочно погасяване!