Сливен. Новини от източника. Последни новини

Бански според възрастта: какви модели да изберете за 20, 30 и 40-те си години

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 9 месеца | 385

Бански според възрастта: какви модели да изберете за 20, 30 и 40-те си години

Още не сте открили идеалния бански за това лято? Изборът е може би още по-пъстър, отколкото през изминалите години.

Добре подбраният бански костюм е едно от най-важните неща за лятото. А тазгодишните тенденции при банските костюми са просто очарователни! На мода се завръщат винтидж елементи като бански с висока талия, животински мотиви, горнища и долнища с метални орнаменти, както и цели бански в стил “Спасители на плажа”. Плажните аксесоари са също разнообразни и могат да украсят и разнообразят и най-скучния плажен аутфит.

Идеи за дами в 20-те си години

Бански с връзки, цели бански с вълнуващи мотиви, горнища тип бандо? Или пък неонови цветове и флорални принтове? Не е лесно да се реши кой е най-добрият избор. Флоралните мотиви например, са изключително модерни този сезон. Тази година преобладаващите мотиви са тропическите флорални мотиви, които вече видяхме на модните подиуми. Неоновите цветове също са добър избор. Те изглеждат страхотно както под формата на цели бански ,така и на модели от две части. За тези, които искат да се придържат към черното, неоновите плажни аксесоари могат да бъдат добър начин да разнообразите сета си.

Идеи за дами в 30-те си години

Цял модел с дълбоко изрязани крачоли? Асиметрични бански? Горнище с панделка? Всички те са модерни на плажа. Ако търсите по-семпла визия, просто изберете ярък, вълнуващ цвят с гладка кройка. Тазгодишните модели са облечени с панделки, волани, дълги връзки и златни орнаменти. Двулицевите бански са прекрасно решение, с което можете да имате едноцветен и многоцветен бански в едно.

Идеи за дами в своите 40 години

Не е нужно да забравяте за банските костюми от две части. Флоралните принтове са идеални и за тази възраст. Разбира се, изберете модел в зависимост от фигурата си и ако желаете да прикриете коремчето и ханша, заложете на долнище с висока талия, което оптически вталява. Също така е чудесна идея да изберете горнище с флорални мотиви и едноцветно долнище, например черно. На пазара има и много модели цели бански в тази комбинация. Фигуралните мотиви са също топ тенденция, така че спокойно можете да заложите на красив модел с полка точки, вертикални райета или асиметрични форми.

Какъвто и бански да изберете, помнете , че най-важно е той да ви бъде удобен и да ви дава увереност и добро настроение.