Сливен. Новини от източника. Последни новини

Неограничени мегабайти на максимална скорост през уикендите на август за лоялните клиенти на А1

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 9 месеца | 403

A1 - безплатни мегабайти

Клиентите на мобилна услуга на телекома могат да активират бонуса през приложението Моят А1 до 24 август

А1 ще направи лятото на своите абонати на мобилна услуга още по-приятно и запомнящо се, като им дава възможност да се възползват от неограничени мегабайти през уикендите на август. Това е начинът на телекома да покаже благодарността си към своите лоялни клиенти. Бонус мегабайтите могат да бъдат активирани еднократно през мобилното приложение и уеб портала Моят А1.

За да активират своя бонус, потребителите трябва да са частни клиенти с абонамент за мобилна гласова услуга или мобилен интернет от А1 и да направят няколко бързи стъпки в Моят А1. Клиентите трябва да влязат в профила си и да намерят банера на промоционалната кампания. След натискането му ще се визуализира страница с всички телефонни номера, свързани с профила в приложението. Потребителят трябва само да маркира номерата, които иска да получат бонуса, и да натисне бутона „Активирай“.

Кампанията ще продължи през четирите уикенда на август, а последният срок за активация на бонуса е 24 август – преди последният уикенд на месеца. Активацията се прави еднократно и веднъж направена, ще бъде валидна за целия период на инициативата. Неограничените мегабайти важат както за 4G, така и за гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома, спрямо това дали потребителите са имали достъп до нея преди началото на кампанията.

Избраните номера ще получават бонус неограничени мегабайти всеки уикенд до края на август (от 00:00 часа в събота до 23:59 часа в неделя). Ако регистрацията е направена до 23:59 часа в четвъртък, клиентите ще ползват неограничени мегабайти на максимална скорост от уикенда на същата седмица, а заявки направени след този час ще бъдат активни от следващия уикенд на месеца.

Приложението Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg дават възможност на потребителите за пълен контрол на услугите, полезни известия, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно по всяко време на денонощието. Чрез приложението могат да се добавят различни услуги, екстри, ТВ пакети и да се активира роуминг директно от смартфон или компютър.