Сливен. Новини от източника. Последни новини

AMD пуска на пазара графичните карти Radeon RX 7800 XT и Radeon RX 7700 XT

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | Свят | преди 8 месеца | 553

AMD logo

6 септември 2023 г. – От днес графичните карти за ентусиасти Radeon RX 7800 XT и Radeon RX 7700 XT са достъпни на пазара. AMD пусна и най-новата версия на AMD Software: Adrenalin Edition с поддръжка на AMD HYPR-RX и други технологии:

• AMD Radeon RX 7800 XT и Radeon RX 7700 XT – Изградени върху новаторската архитектура AMD RDNA 3, новите графични карти разполагат с унифицирани рейтрейсинг и AI ускорители и второ поколение AMD Infinity Cache технология, специализирано AI ускорение и др. Те са оптимизирани да осигурят много висока производителност, отлични показатели производителност за долар в сравнение с конкуренцията и 1440p игрови изживявания с висока честота на опресняване.

• AMD Software: Adrenalin Edition –Най-новата версия на AMD Software: Adrenalin Edition носи нови нива на производителност и подобрения на функциите, за да даде възможност за игрови изживявания от следващо ниво, включително:

o AMD HYPR-RX технология – Опростява и управлява взаимодействието на AMD Radeon Super Resolution (RSR), AMD Radeon Anti-Lag/Radeon Anti-Lag+ и AMD Radeon Boost за постигане на кумулативен ефект на вдигане на производителността.

o AMD Radeon Anti-Lag+ – Въвежда Anti-Lag на базата на профил за всяка игра, което позволява на потребителите да минимизират забавянето при въвеждане.

AMD HYPR-RX и AMD Radeon Anti-Lag+ поддържат картите от Radeon RX 7000 серия и AMD Ryzen процесорите с вградена графика по RDNA 3 архитектура.

Освен това AMD обяви, че Radeon RX 7800 XT и Radeon RX 7700 XT и Radeon + Ryzen системи, продавани с тези графични карти, отговарят на изискванията за пакета Starfield Premium Edition, предлагайки на геймърите безплатен достъп до дългоочакваната игра при закупуване на продуктите до 30 септември 2023 г. Допълнителна информация, включително пълен списък с други отговарящи на условията продукти AMD Radeon и Ryzen, е достъпна тук. За пълните правила и условия за получаване на кодовете за играта, геймърите могат да посетят www.amdrewards.com.

Графичните карти AMD Radeon RX 7800 XT и 7700 XT са налични от днес на препоръчителни крайни цени (за САЩ) от $499 и $449 съответно. Потребителите могат да изтеглят най0новата версия на AMD Software: Adrenalin Edition тук.