Сливен. Новини от източника. Последни новини

Колко често се публикуват футболни прогнози онлайн?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 6 месеца | 412

Колко често се публикуват футболни прогнози онлайн?

В днешно време насладата от футболния мач в много голяма степен съпроводена от желанието да се припечели чрез залагания. От тази гледна точка не е изненадващо, че търсенето на спортни прогнози за съответни мероприятия стана толкова разпространено в последните години. Вече има и редица сайтове, които публикуват футболни прогнози онлайн на ежедневна база, за да дадат насоки на потребителите. Прогнозите са все по-добре обосновани, като и типстърите започват да се развиват все повече, за да дават възможност на залагащите да получават добри коефициенти и печалби. В следващите редове ще поговорим малко по-нашироко за едно от местата, където се предлагат специализирани прогнози – сайтът на Нострабет.

За кои спортове има прогнози в Nostrabet?

Сайтът вече от няколко години специализира в даването на прогнози за всякакви срещи от света на футбола. За момента портфолиото стига единствено до футболни срещи, но в бъдеще това се очаква да се промени. Вече са започнали процеси по развиване на другите два много популярни спортове в България за залагане – баскетбол и тенис на корт. В идните месеци и години може да се очаква, че и тези секции от платформата ще бъдат задействани, за да може любителите на различни спортове да имат максимално широк избор.

За кои първенства се дават прогнози в Нострабет?

Разбира се, с най-голям приоритет са срещите от топ 5 първенствата в Европа – Англия, Франция, Испания, Германия и Италия. Всеки кръг бива описван подробно от типстърите, които покриват всяка една среща от тези шампионати с подробни анализи и точни прогнози. Естествено, изненади са част от нещата, така че грешките са неизбежни и съвсем нормални в този занаят.

Покритието обаче далеч не спира до тук. Първенства като Белгия, Португалия, Нидерландия и Турция също биват отразявани много широко, а освен това Нострабет предлага и прогнози за мачовете на грандовете от шампионатите на Гърция, Швеция, Швейцария, Норвегия, Казахстан и други. Трите европейски клубни турнири също не са подминати, като всеки един мач от груповата фаза на Шампионска Лига, Лига Европа и Лигата на конференциите е отразен с анализ и прогноза.

По време на паузите за националните отбори в Нострабет се отразява максимално голям брой мачове, включително такива извън европейския континент. Квалификациите в Африка, Южна Америка, че дори и Азия попадат под прицела на типстърите, като световните и европейски форуми няма как да бъдат подминати също.

Какъв тип прогнози се предлагат?

Традиционно може да говорим за индивидуални прогнози, но платформата е систематизирала всички свои прогнози, за да може да всеки клиент да намери това, което иска. Всеки ден се публикува „залог на деня“, „права колонка“ с три мача, „Бет Билдер“, както и твърд залог. Успеваемостта и тук е много добра и може да докара завидни печалби. От друга страна, за тези, които търсят конкретен тип предложение, Нострабет също има какво да офертира. Всеки ден може да се натъкнете на прогнози за под или над голове, за линиите от 1.5, 2.5 и 3.5. Отделно има винаги заредени предложения за размяна на голове, равенство, победа на домакин с брой голове, корнери, голмайстори, хендикапи и много, много други.

Както виждате, в Нострабет наистина може да намерите абсолютно всичко, каквото ви е необходимо, за да се чувствате сигурни във вашите залози. Сайтът е напълно безплатен и ще остане такъв в обозримото бъдеще, донасяйки на потребителите максимално точни насоки.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.