Сливен. Новини от източника. Последни новини

Чанта за лаптоп – Кой модел да изберем за офиса?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 6 месеца | 403

Чанта за лаптоп – Кой модел да изберем за офиса?

Чантата, независимо дали мъжка или дамска, е неизменна функционална част от ежедневието ни, както и моден аксесоар за завършване на стилен външен вид. Една чанта никога не е достатъчна и непрестанно избираме нови модели – клъчове, чанти през рамо или големи пазарски чанти. При избора на чанта за лаптоп, обаче, често срещаме голямо предизвикателство. В тази статия ще Ви помогнем с избора, като Ви дадем практически съвети кой модел да изберете за офиса.

В днешно време хибридният начин на работа се е превърнал в новото ежедневие, а лаптопът – в наш верен приятел. Непрестанно го носим със себе си, препускайки в бързото ежедневие между работата от вкъщи и офиса. Наред със стилния ни външен вид трябва да облечем и нашия верен приятел, лаптопа, удобно и със стил – с точната чанта за лаптоп. Искаме тя да отразява нашата индивидуалност, да се комбинира перфектно с всяка визия, да е издръжлива и качествена, и да събира всичко нужно за офиса. Може да звучи трудно за постигане, но имаме добра новина – в богатия асортимент на онлайн и физически магазини CCC ще намерите голямо разнообразие от модели – от елегантни кожени чанти за лаптоп, през малки стилни чанти за Notebook, до спортни през рамо от найлон.

Чантата за лаптоп като стилен аксесоар

Докато мъжете обикновено избират раница за носене на своя лаптоп, жените са по-склонни да избират чанти. Обикновено това е въпрос на предпочитание, но трябва да знаете, че и двата вида соят стилно като допълнение към бизнес тоалета. Раниците, било то и кожени, имат по-спортен характер и се комбинират перфектно с дънки и пуловер, докато чантите за лаптоп от естествена кожа за подходящи, когато имате важна бизнес среща и искате да се отличите с елегантен стил и да изразите професионализъм.

Чанта за лаптоп в минималистичен модерен стил

Думата „чанта за лаптоп“ определено не кара нашите модни сърца да подскачат. Кой би искал да носи практична, тежка чанта на гърба си или през рамо всеки ден? Не си представяйте такава чанта за лаптоп! Всъщност има чанти за лаптоп, които съчетават всички наши желания - визуално красиви и съвместими с облеклото и функционални характеристики. Днес моделите максимално се доближават до стилна мъжка или дамска чанта, дори не можем да познаем, че някои кожени чанти всъщност са за лаптоп.

Ако се обличате в елегантен минималистичен стил, то изберете и такава чанта за лаптоп – модел с прави, класически линии и неутрални цветове като черно, бяло, сиво и кафяво. Често тези чанти са изработени от естествена кожа и впечатляват с минималистичен дизайн, без излишни украшения или лога.

Ако стилът Ви е по-скоро спортен, изберете спортна чанта за лаптоп, изработена от найлон, който е лесен за почистване. Малка компактна раничка за Notebook с множество джобове и пастелни цветове ще е верен приятел на дамите, както за офиса, така и за спорт.

3 съвета при избор на правилния модел чанта за лаптоп

За да улесним избора Ви на чанта за лаптоп, която да е едновременно, практична, удобна и да изглежда стилно, подготвихме за Вас ръководство с 5 съвета, които да следвате:

1. Качеството е на първо място

Изберете висококачествени материали: Естествена кожа, здрави текстилни материали и водоустойчиви тъкани са предпочитани, заради комбинацията от стил и функционалност.

2. Мултифункционалност

Много чанти за лаптоп са създадени така, че да могат да се превръщат от чанта за рамо в раница или обратното, осигурявайки различни начини на носене, според нуждата. Някои дизайни позволяват на чантата да се сгъва, когато не се използва, осигурявайки лесно съхранение.

3. Технологични екстри

Някои чанти за лаптоп имат вградени USB портове за зареждане на устройства или специални отделения за батерии, кабели и други