Сливен. Новини от източника. Последни новини

AMD Ryzen and Radeon вдъхват живот на Avatar: Frontiers of Pandora™

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | Свят | преди 4 месеца | 445

AMD Ryzen and Radeon вдъхват живот на Avatar: Frontiers of Pandora™

7 декември 2023 г. - Геймърите с нетърпение очакваха Avatar: Frontiers of Pandora™ и от днес дългоочакваната игра вече е достъпна. С AMD Software Adrenalin Edition 23.12.1 геймърите могат да изпитат висока производителност, зашеметяваща визуална прецизност и завладяващ геймплей в оживения свят на Pandora с AMD Ryzen™ процесори и AMD Radeon™ графични карти.

AMD работи в тясно сътрудничество с Ubisoft в продължение на няколко години, за да разработи енджина Snowdrop, за да покаже един завладяващ свят, който доставя внушаващи страхопочитание визуализации с рейтрейсинг на вашия AMD Ryzen и Radeon гейминг компютър.

Avatar: Frontiers of Pandora™ е заглавие от наистина следващо поколение, но като такова е силно изискващо към стареещите графични карти и дори модерните персонални компютри , защото рейтрейсинг (проследяването на проникването на светлината) е постоянно активирано във всяка графична настройка в играта. Въпреки това, с AMD FidelityFX™ Super Resolution 3 (FSR 3) с активирано генериране на кадри, геймърите могат да очакват над 100 кадъра в секунда при игра с настройки за ултра качество с режим FSR 3 Quality с карта от серията AMD Radeon™ RX 7000, независимо дали играете на 4K с Radeon RX 7900 XTX и RX 7900 XT, 1440p с Radeon RX 7800 XT или RX 7700 XT, или на 1080p с RX 7600. Заедно с процесорите AMD Ryzen, AMD Radeon графичните карти осигуряват първокласно и вълнуващо игрово изживяване.

От днес до 30 декември 2023 г. геймърите ще получат безплатно копие на Avatar: Frontiers of Pandora™ с покупката на отговарящи на условията AMD Ryzen™ процесори и Radeon™ графични карти, освен към избрани AMD-базирани системи от участващи в промоцията търговски вериги. Подробности можете да намерите тук. За пълните правила и условия и за получаване на кодове на игри, геймърите могат да посетят www.amdrewards.com/.

Освен това, от днес до 18 декември, геймърите могат да получат шанс да спечелят тематичен AVATAR: Frontiers of Pandora™ високопроизводителен настолен компютър с любезното съдействие на Maingear - компютърът включва процесор AMD Ryzen™ 7 7800X3D и AMD Radeon™ RX 7900 XTX AVATAR : Frontiers of Pandora™ Limited Edition графична карта. Геймърите могат да кандидатстват за тази награда и да разгледат пълните подробности за състезанието тук.

За повече информация относно Avatar: Frontiers of Pandora™ геймърите могат да посетят www.amd.com/AvatarFrontiers. www.amdrewards.com