Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празнични предложения от AMD за геймърите

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | Свят | преди 4 месеца | 276

AMD logo

Игрите продължават да стават все по-сложни и взискателни, често изстисквайки максимума от компютрите за игри. Една високопроизводителна графична карта може да направи цялата разлика между плавно, напълно завладяващо, визуално зашеметяващо игрово изживяване и разочарованието. Този празничен сезон AMD предлага на геймърите разнообразие от графични процесори за геймъри на всяко ниво и никога не е имало по-добро време за тях да надградят гейминг изживяването си.

По-долу са някои от най-добрите графични процесори, които ще бъдат от полза за всеки геймър през празничния сезон и след това.

Най-доброто за върхов 4K гейминг:

AMD Radeon RX 7900 XT – Най-модерната геймърска графична карта на AMD предоставя изключителна производителност и превъзходна енергийна ефективност за 4K игри с висока честота на кадрите и игри с по-висока резолюция в най-взискателните заглавия. Потребителите могат да се насладят на невероятни изживявания със спиращи дъха визуализации, зашеметяваща яснота на изображението и до 68 милиарда цвята, за изследване на нови светове от геймърите, или за тяхното създаване от разработчиците.

Най-доброто за 1440p гейминг:

AMD Radeon RX 7800 XT – Най-добрата графична карта за 1440p игри с висока скорост на опресняване, с гъвкавостта да преминете към по-взискателни ултрашироки и 4K дисплеи. Този графичен процесор предоставя нови нива на производителност, визуални ефекти и функции за игри с високи разделителни способности и позволяване на креативността да се развихри.

AMD Radeon RX 7700 XT – Сериозна карта за 1440p игри, която ще даде нужното на геймърите за следващото голямо блокбастър заглавие с ултра-бърза, ултра-плавна производителност, идеална опция за надграждане за геймъри с по-стари графични карти

Най-доброто за бюджетен гейминг:

AMD Radeon RX 7600 – Страхотна графична карта за високопроизводителни, висококачествени 1080p игри и стрийминг, осигуряваща светкавично бързо и гладко представяне в най-добрите електронни спортове и AAA заглавия. Също така е идеална за тези, които току-що започват своето пътешествие в изграждането на компютри.