Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празнични предложения от AMD – мобилни компютри

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | Свят | преди 4 месеца | 285

Razer Blade 14

За тези, които обмислят технологичен подарък за най-близките си, AMD иска да представи няколко идеи за съвременни продукти с отлични характеристики. Подходящ вариант може да бъдат мощните и надеждни AMD базирани лаптопи.

Те са снабдени с AMD Ryzen™ мобилни процесори и AMD Radeon™ графика. Независимо дали желаната машина трябва да се справя с ежедневните задачи, да бъде преносим офис или платформа за игри в движение, изборът е достатъчно богат.

През 2023 г. пазарен дебют направиха редица премиум лаптопи с повишена производителност и иновационни функции. Ето някои от моделите, които със сигурност биха зарадвали своите бъдещи притежатели:

За игри в движение:

Razer Blade 14

Най-портативният Blade в арсенала на Razer сега разполага с още по-голяма мощност. Процесорът е Ryzen 9 клас, а графичната карта Nividia GeForce RTX може да пресъздава реалистични виртуални светове с пълен рейтрейсинг. Освен това пакетът Max-Q AI технологии оптимизира производителността на системата, мощността, живота на батерията и акустиката за максимална ефективност.

За работа и офис приложения:

Lenovo ThinkPad E16

Един мощен, надежден, с отлична защита лаптоп, идеален за всички бизнес нужди. Той ще помогне да изпълнявате вашите задачи, като се насладите на върхова производителност, с процесорите от серия AMD Ryzen™ 7000 с интегрирана AMD Radeon™ графика. Благодарение на големия обем RAM памет и бързия SSD диск, този ноутбук ще се справи с лекота с типичния многозадачен режим на бизнес потребителите.

За забавления:

HP ENVY x360 2-in-1

Проектиран с перфектния баланс между производителност и забавление, 2-в-1 лаптоп със сензорен екран е готов да направи повече за вас, където и да отидете. Отличаващ се с революционна нова архитектура с невероятен живот на батерията, той предоставя изключителни възможности за многопоточна работа, с графична мощност за интензивни мултимедийни задачи.

Снимки