Сливен. Новини от източника. Последни новини

ТОП 10 мъжки парфюма

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 4 месеца | 248

ТОП 10 мъжки парфюма

Който си мисли, че мъжете не са суетни, греши. Не по-малко от дамите те обичат да изглеждат стилни и модерни, забързани в своите бизнес дела. Това са най-верните и лоялни клиенти на любимата марка. Мъжете - за разлика от жените - не обичат да пробват всякакви модели и варианти на едно нещо. Когато им допадне определен козметичен продукт или аромат, могат с години да го използват и да му се радват, без да се задълбочават в излишни подробности.

Всеки ден мъжът “носи” със себе си печата от аромата на поне един козметичен продукт. Дезодорантът е задължителен, но едва когато кожата е ароматизирана с любимия парфюм, съвременният джентълмен става по-уверен, щедър и снизходителен. Мъжете не винаги правят разлика между парфюмно масло, парфюм, парфюмна вода, тоалетна вода и одеколон. Затова пък много добре знаят какво им харесва и какво - не.

Един от най-добрите подаръци, който можем да им подарим е да изберем за тях артикул сред най-добрите мъжки парфюми. Парфюмът е класика. Той е достатъчно изискан и специален аксесоар за всеки човек, поддържащ добър имидж. Но как да се ориентираме в този океан от предложения, марки и дизайнерски бутилки? Проведохме потребителско проучване и избрахме топ 10 на най-желаните и поръчвани аромати за мъже в онлайн магазин MAKEUP - дрогерията с най-богат избор на оригинални маркови продукти в страната.

Класация за най-добрите топ 10 мъжки парфюма

Парфюмна вода Ralph Lauren Ralph's Club - оръжие за специални поводи и срещи. Тук ухаят лавандула и натурален градински чай. Кедър от Вирджиния и мистериозни акорди на ветивер ще поставят печата на джентълмен върху собственика.

Парфюмна вода Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad ухае на пикантен пипер, бергамот и риган. Събужда симпатии и чувства с опушен тамян, кехлибар и кожен лабданум. Смирна, сандалово дърво, пачули и кожа се комбинират с ценен уд.

Тоалетна вода Bvlgari BLV Man ще прослави своя притежател със сплав от сандалово дърво, кардамон, който добавя стил и класа, джинджифил, хвойна и галангал. Съблазнява дамите за секунди и ги кара да се влюбят.

Парфюмна вода Armaf Club de Nuit Intense Man Limited Edition е плодова свежест от лимон, къпина и сладка ябълка. Сърцето е романтична бездна с бреза, прелестна роза и жасмин. Подарява благородство и абсолютна увереност.

Парфюмна вода Xerjoff Nio завинаги остава в паметта с бергамот, зелени нотки и нероли, чувствен жасмин, пикантен кардамон и индийско орехче. Привлекателен кехлибар, ветивер, гваяк, кедър и пачули ще поставят всяка жена на колене.

Парфюмна вода Bentley Bentley for Men Absolute е доза адреналин сред морето от ТОП 10 мъжки парфюми. Джинджифил и розов пипер, сандал, папирус и тамян ухаят през целия ден. Дъбов мъх, агар, кедър и амбър отварят всички врати пред собственика.

Тоалетна вода Laura Biagiotti Roma Uomo зарежда с енергията на мандарина, розов грейпфрут и босилек. Впоследствие дъбов мъх и здравец се преливат с кедър, ванилия, сандал и секси мускус. Спираща дъха нежност.

Тоалетна вода Guerlain Vetiver пленява с лимон и бергамот, подправени с пикантно индийско орехче, тютюнев лукс и ветивер. Полъх на кожа, влажен мъх и смирна финализират тази съблазнителна мъжка феерия.

Парфюмна вода Amouage Portrayal Man е всепризнат бестселър от световна класа. Някой го наричат капан за жени и с пълно право. Феноменалният аромат ухае на хвойна и ветивер. Фина теменужка покорява взискателните дами.

Тоалетна вода Coach Blue е чудесен ежедневен шлейф за всеки модерен и динамичен мъж. Композицията се разкрива с пристрастяващ абсент и лайм. Сърцето покорява с озон и лют черен пипер. Кехлибар и бял боров кедър хипнотизират.

Кога и кои места от тялото да пръскаме с парфюм

Предстои ви важна среща, фирмено парти или романтична вечер? Финалният щрих на вашата визия никога няма да е пълен и завършен без опияняващия нюанс на някой представител на елитните мъжки парфюми. Нанесете върху най-топлите места по тялото - на китките, врата и зад ушите. Съхранявайте в хладно помещение. Ако ви се очертава дълга нощ, можете предварително да се сдобиете и с мостра на любимия аромат, която да носите дискретно във вътрешния джоб на сакото. Преди среща очи в очи с други хора, предварително нанесете парфюма поне половин час по-рано, за да не звучи толкова ярко и интензивно. Помнете, че ароматите на всеки парфюм, бил той сред дамските или сред всички мъжки парфюми, имат три слоя. Когато ги пробвате в магазина в първия миг ви атакуват съставките на горния слой, които са ярки и по-свежи. Едва 20-30 минути след това ще можете да доловите нотките на сърцето, а след 1-2 часа и тези на основата.