Сливен. Новини от източника. Последни новини

Експекто патронус – къде да закупите Хари Потър играчки и книги?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди 2 месеца | 153

Експекто патронус – къде да закупите Хари Потър играчки и книги?

Имате ли почитател на „Хари Потър“ сред близките? А чел ли е всички книги от поредицата вече той? Ако не, няма по-добър подарък, който можете да му направите, с повод или без, от това да му дадете шанс да се докосне до магията отблизо със следващите части от историята.

Потърсете книги за Хари Потър в Orange

Книгите от света, изграден от Дж. К. Роулинг, са чудесен подарък както за малки, така и за пораснали читатели; както за хора, които за първи път ще се срещнат с магията, така и за вече големите фенове.

Зарадвайте колекционер с „Хари Потър“ книги в луксозни издания или запознайте читател с вълшебствата, които Хогуортс крие, с първото заглавие от поредицата. Независимо какъв е подаръкът, който търсите, ще го откриете в Orange.

Там сме събрали и още от книгите, които въображението на Джоан Роулинг, е създало. Такива са „Икабог“ и „Коледния прасчо“, но в Orange ще откриете и книгите, които авторката е написала под псевдонима си – Робърт Галбрейт.

Изберете Хари Потър играчки и мърч

Само за най-големите фенове сме събрали и специално място, отдадено на вселената, изпълнена с магия. Търси Harry Potter играчки и настолни игри, мърч продукти и всичко, което един почитател на филмите и книгите може да поиска.

Не е нужно да използвате заклинанието „Акцио“, за да откриете всички продукти, които един магьосник би искал да притежава. Независимо дали пазарувате за себе си, или за близък почитател на поредицата, можете да почерпите стотици идеи за тематични продукти.

В Orange ще откриете настолни игри за цялото семейство, които ще тестват познанията на всички играчи за „Хари Потър“, наред с множество забавни мърч продукти – раници и чанти, портмонета и чанти за обяд, тефтери, постери, пъзели, чаши и бутилки, значки и много други, сред които дори забавни идеи за подаръци като химикалки, които приличат на магически пръчици.

Как да направим перфектния подарък за „Хари Потър“ фен?

Да изберем подарък за наистина голям почитател на „Хари Потър“ понякога може да е трудно. Той вероятно вече има всички Хари Потър книги от поредицата, а дори и сигурно в колекционерски издания. Същевременно малко мърч продукти биха му били непознати – обзалагаме се, че вече фигурка на любим герой от магичната поредица присъства в колекцията му.

Но дали притежава мърч продукт, който е съобразен с дома, към който принадлежи? Изберете значка, която да крещи „Слидерин“, бележник „Грифиндор“, бутилка за вода „Хафълпаф“ или карти за игра „Рейвънклоу“.

Когато перфектният подарък вече е налице, не забравяйте да добавите и финална нотка, която да донесе още малко магия на всеки повод. А какъв по-добър начин да завършим един „Хари Потър“ подарък от това да го допълним с писмо в Хогуортс стил?

Дали ще направите препратка към емблематичното начало на историята и писмото ще напишете в стил покана за магическото училище, или ще го изпълните с някой добре избран цитат от книгите – изборите са много.

Ето няколко от нашите предложения за цитати, които да включите:

„Нещата, които губим, винаги успяват да се върнат при нас накрая, дори и да не е по начина, по който очакваме.” – Луна Лъвгуд

„Нашите избори показват кои сме ние всъщност далеч повече от нашите умения.” – Албус Дъмбълдор

„Истината. Това е красиво и ужасно нещо и затова трябва да се отнасяш към нея с внимание.“ – Албус Дъмбълдор

„Когато се съмняваш, отиди в библиотеката.“ – Рон Уийзли

„Възрастта е глупава и забравяща, когато подценява младостта.“ — Албус Дъмбълдор

„Думите са, по моето не толкова скромно мнение, нашият най-неизчерпаем източник на магия. Те могат едновременно да нанасят рани, но и да ги лекуват.” – Албус Дъмбълдор

„Всички носим и светлина, и мрак в себе си. От значение е частта, която изберем. Такава е истинската ни същност.“ – Сириус Блек

„Няма значение какъв е роден някой, а какъв ще се превърне.“ – Албус Дъмбълдор

Потърсете още идеи как да зарадвате почитател с магическите подаръци в Orange Center.