Сливен. Новини от източника. Последни новини

Дамски клуб „Настроение“ организира благотворителна вечер в Нова Загора

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | Общество | преди 2 месеца | 219

Дамски клуб „Настроение“ организира благотворителна вечер в Нова Загора

Благотворителна вечер под мотото „Красиви за празника“, организирана от Дамски клуб „Настроение”, събра над 1000 лв. в подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение. Събитието е първата инициатива на новосъздадения към НЧ „Д. П. Сивков - 1870” клуб и се състоя на 23 февруари в Клуба на дейците на културата. Сред гостите бяха общински съветници, директори на учебни заведения, представители на местния бизнес и др. А организаторите, с партньорството и подкрепата на фризьорски салони в Нова Загора, поднесоха на всички тях една звездна вечер с много музика, красота и добро настроение.

Пролетно вдъхновение донесоха Фризьорските салони „Лорен“, „Фреш“, „Ди Ем“, „Хер Стайл“, „Шик“ и „Фризи“, които демонстрираха оригинални, трайни и въздействащи модни фризури. Дамите от Салон за красота „Лейди Ди“ показаха техники за грим за постигането на мечтаната визия. Професионалистите изразиха своята благотворителност и като подариха безплатни грим, маникюр и прически за бъдещите абитуриенти, а Биляна Маркова - рокля за една от тях.

В специалната празнична програма се включиха Николай Серт с неговите ювелирни изпълнения на саксофон, Танцовия състав към Kлуб за спортни танци „Яница-Т.А.”, Група за стари градски песни „Танголита” и Иван Паскалев.

Организатори, участници и гости, дадоха своята подкрепа за събитието, което ще има своето продължение и в следващите години, обещаха домакините. Всички те бяха обедини от добротата и надеждата, че ще предадат на цялото общество своята чувствителност към социално незащитените абитуриенти и заедно ще им помогнат за по – добър старт в живота.

Община Нова Загора

Снимки