Сливен. Новини от източника. Последни новини

Synectics използва AMD EPYC процесори в своите системи за наблюдение

, Людмила Калъпчиева

Излъчване: Туида Нюз | Свят | преди около 1 месец | 256

Synectics използва AMD EPYC процесори в своите системи за наблюдение

Компанията разчита на повишената сигурност и производителност на сървърните чипове на AMD

12 март 2024 г. - Synectics, лидер в усъвършенстваните системи за сигурност и наблюдение, избра процесорите AMD EPYC™ за своята платформа от следващо поколение. Това ще позволи на Synectics да предложи на клиентите няколко ключови предимства:

• Повишена производителност: Големият брой ядра и производителността на процесорите AMD EPYC позволяват на Synectics да осигури изключителна производителност в своите решения за наблюдение и сигурност. Това означава по-бързо време за реакция и безпроблемна работа за клиентите.

• Ценова ефективност: Процесорите AMD EPYC предлагат завладяващо съотношение цена-производителност, което позволява на Synectics да поддържа конкурентни цени, като същевременно предоставя висококачествени решения.

• Подобрена сигурност: Процесорите AMD EPYC предлагат вградени функции за сигурност, които помагат за минимизиране на областта за атака на киберпрестъпниците. Това е от решаващо значение за Synectics, тъй като техните системи защитават критично важни активи на клиентите.

Освен предимствата на процесорите AMD EPYC, сътрудничеството на Synectics с Lenovo и Avnet Integrated предостави допълнителни предимства, включително глобалното присъствие на Lenovo и техническата експертиза, гарантираща, че Synectics може да поддържа клиенти по целия свят. Екипът за OEM решения на Lenovo работи в тясно сътрудничество със Synectics, за да персонализира сървърите и да предложи оптимизиран пакет за поддръжка. Освен това AMD, Synectics и Lenovo имат общ ангажимент за дълъг живот на системите, който е в съответствие с нуждите на клиентите.

Допълнителна информация можете да намерите тук.