Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 07.04.2024 г., неделя

, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)

Излъчване: Туида Нюз | Сливен | преди 3 седмици | 401

Сливен

В Сливен ще бъде открит първият магазин за професионална козметика „Pro Waves – Красива всеки ден“, който ще се намира на ул. „Лъдженска“ 1, до гръцките дюнери, на броени метри от Старото зъболечение.

На 3 април(сряда) в Областна администрация Сливен се състоя среща във връзка с постъпило писмо от директора на РИОСВ-Стара Загора, в което са описани нерегламентираните сметища и проблемите с управлението на отпадъците на територията на област Сливен.

„Пътни катастрофи“ е заглавието на книга, посветена на опасните пътни участъци и катастрофите в страната, ще бъде представена скоро и в град Сливен.

Българският Червен кръст – Сливен започва поетапно раздаване на индивидуални хранителни пакети на нуждаещи се лица, определени от Агенцията за социално подпомагане.

В област Сливен 120 обикновени домакинства и живеещите в тях хора на възраст между 16 и 74 навършени години ще бъдат включени в изследване „Използване на информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в домакинствата и от лицата през 2024 година“.

Изпълнителният директор на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" -Сливен – д-р Васислав Петров, поздрави всички здравни работници в болницата с професионалния им празник

Преди дни в домакински мач ФК Сливен срази Сокол (Марково) с 5:2.