Сливен. Новини от източника. Последни новини

Не само за фитнеса – как да създадете ежедневна спортна визия?

, Людмила Калъпчиева

Без източник | България | преди около 1 седмица | 75

Не само за фитнеса – как да създадете ежедневна спортна визия?

Искате да се радвате на абсолютен комфорт всеки ден и сте фен на спортното облекло? Спокойно можете да го носите и извън фитнеса и игрището. Има само няколко прости правила, които е добре да следвате, ако искате да изглеждате супер с дрехите ви за активности, които искате да впишете в градската мода. Ето ги и тях.

Част от ърбън стила

Спортното облекло е част от гардероба на все повече хора и това е нормално във време, когато се залага на поддържане на добрата форма и тонус чрез активно движение. Независимо, дали сте почитател на активните тренировки, правите йога или пък просто ходите за здраве, тези дрехи са супер удобни и готини. Спортните облекла по правило са изработени от добри материи, създадени да ви дадат комфорт. Долните основни слоеве отвеждат влагата, позволяват на тялото да диша и пазят удобството ви. Горните пък, са супер модерни и позволяват всеки да намери своя стил. Как да им кажеш "не" за ежедневието и да ги пазиш само за залата? Освен това, големите марки отдавна осъзнаха стремежа на хората към удобство и предлагат спортни линии, които са сякаш създадени да покорите улиците на града с тях. Атлетичното облекло вече е норматив и мода, а не запазено за спортните натури и игрища поле. Преди и след фитнес, а и просто в ежедневието, звездите от музикалната и арт сцена, политиците, съседката ви от третия етаж с трите котки и съседът автомонтьор - всички ходят спортно облечени. Направете го и вие!

Изберете универсални решения

Изберете правилните типове спортни дрехи, които да впишете в ежедневния си стайлинг. Това може да бъде готин клин за нея или пък худи за него. Едноцветният клин с високо качество и спортният сутиен за тренировка са гъвкави идеи за облекло за дамите. Могат да се съчетаят по много начини и се вписват безпроблемно в ърбън стайлинга. Тениските и спортните якета са също отлични решения. Готиният тишърт е пръв приятел на любимите ви джинси, а якето можете да носите както с този аутфит, така и в комбинация с рокля за нея. Разбира се, винаги избирайте дрехи, които са в правилния размер за вас. Твърде прилепнало и впито или пък уголемено, не е добра идея. Придържайте се към решения, които като визия отговарят на вашия стил и експериментирайте в съчетаването с любими облекла от гардероба ви. Добър чифт слънчеви очила винаги са добра идея.

Идеи за визии

Дами, съчетайте спортния едноцветен клин с тениска и втален блейзър или дънково яке. Можете да опитате визия и с туника за балансиран външен вид. Спортния тишърт е идеален и с пола. За мъжете също се съчетава отлично с джинси и стои отлично и под худи или пуловер. наслоявайте дрехите, като започнете с основен слой - вталена тениска, спортен сутиен за нея или потник. После е обединителният елемент - риза с копчета, худи. Отгоре бомбър, дълго палто, жилетка. В долната част освен клин или джинси, можете да изберете готин джогър. Бъдете креативни и изберете модерни решения за спортно облекло като тези на Champion. Добрите марки ще ви дадат всичко нужно, за да блеснете с готина спортна визия в ежедневието си, без да полагате особени усилия. Заложете и на подходяща чанта, раница, чанта за кръст плюс обувки. Изберете удобен чифт в неутрален цвят, като може да го съчетаете цветово с друг елемент от облеклото ви. Маратонките или кецовете с нахлузване са идеално решение. Открийте новото си аз и не се лишавайте от комфорта на стилните спортни дрехи. Носете ги всеки ден и бъдете на гребена на фешън тенденциите по света, съхранявайки удобството си и без компромиси с визията.

Снимки