Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ибрям Мустафов: Единствено ГЕРБ-СДС могат да върнат стабилността и сигурността за хората

, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)

Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен | България | преди 2 месеца | 506

-----

Победа с номер 22 на изборите ще доведе до връщане на стабилността и сигурността за хората, защото ГЕРБ и СДС са най-успешната коалиция в българската политика. Това заяви на среща в котленското село Ябланово кандидатът за народен представител Ибрям Мустафов, който е под номер 105 в листата с номер 22.

„Тези избори са изключително важни, защото това, което се случва в държавата през последните три години трябва да спре. Страната има нужда от силно и стабилно правителство и лидер, способен да носи отговорност, а не от управници, които ежедневно произвеждат скандали. На всички е ясно, че управление без ГЕРБ няма как да има“, каза по време на срещата Ибрям Мустафов. По думите му ГЕРБ-СДС е доказала, че работи за хората във всяко населено място, както за малките села и градове, така и за общинските и областни центрове.

„Ние от ГЕРБ винаги сме били местни хора и ежедневно сме сред нашите съграждани. Хората знаят, че при всеки проблем ние сме насреща и сме готови да съдействаме. Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да върнем доверието на хората в институциите и да спрем противопоставянето и всекидневните внушения и лъжи“, посочи Ибрям Мустафов.

По думите му, за изминалите три години „Промяната“ в България се изразява във високи цени на храните и енергията, и в понижаване на стандарта на живот на българите. „Няма сектор от обществено-икономическия живот, който да е добре. Задачата ни, независимо от това какви сме по етнос, по образование или политически убеждения, е да дадем подкрепата си на хората, които могат и знаят как да управляват. На хората, които мислят за българския народ. На хората, които са оказвали подкрепа на всеки един човек. На хората от ГЕРБ“ каза кандидатът под номер 105 в листата с N22.

Като народен представител Мустафов ще работи за преодоляване на кризите в държавата и намаляване на различията между малките и големите общини.

Той призова на 9 юни хората да гласуват за една Стабилна България в Сигурна Европа. Да гласуват за кандидатите, които могат да носят отговорност, имат експертиза и опит и разбират проблемите на хората. За тази партия, която три пъти е вадила България от кризи.

В неделния ден, на пазара в Ябланово, кандидатът на ГЕРБ-СДС се срещна с жители на няколко населени места от община Котел. Ибрям Мустафов пожела на всички земеделци добра реколта, защото това е и основният поминък на хората в Ябланово и региона.

Може да подкрепите Ибрям Мустафов като гласувате с № 22 в бюлетината, с преференция 105.

За #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа

Снимки