Сливен. Новини от източника. Последни новини

Доайенът на сливенската боксова школа Щилиян Кабранов се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“

, Връзки с обществеността (Община Сливен)

Излъчване: Община Сливен | Сливен | преди около 1 месец | 278

Kampaniq

Доайенът на боксовата школа в Сливен Щилиян Кабранов е поредната популярна личност, която се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“. Инициативата привлича вниманието на все повече общественици и разпознаваеми лица.

Кабранов проведе беседа с петокласниците на сливенското ОУ „Братя Миладинови“. Пред тях дългогодишният треньор сподели своята визия за живота, за спорта и конкретно за бокса.

„Тренирането и уменията в техниката на боя, не ни дават право да ги прилагаме извън тренировъчната зала. Практикуващите този спорт трябва да са спокойни и дружелюбни“, подчерта легендата на бокса в Сливен.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом и десетки младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, продължава. Инициативата е насочена срещу агресията и тормоза в училищата и цели солидаризиране на обществото против насилието.

Лице на кампанията е актьорът и музикант Владимир Михайлов. Тя продължава до края на годината като в нея предстои да се включат още инфлуенсъри, влогъри, бизнес лидери, общественици, богослови, психолози и още разпознаваеми лица.

Снимки